Genç oyuncu Ezgi Şenler, Üvey Anne isimli televizyon dizisi projesiyle tekrardan setlere dönüş yaptı. Ünlü oyuncu yeni proje için büyük bir heyecan yaşarken tercih ettiği diziyle de merak konusu oldu. Oyuncu teşkilat resimli dizi projesinde Pınar karakterine hayat vererek aksiyon dolu anlar yaşadı. Bu defa farklı bir tür tercihinde bulunan ünlü oyuncu Ezgi Şenler dram ağırlıklı bir dizinin kadrosunda yer alıyor. Sizler için haberimizin devamında güzel oyuncu Ezgi Şenler’ın yeni dizisi olan Üvey Anne isimli dizi projesi hakkında detayları ve merak edilenleri yazdık.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Hazal Filiz Küçükköse, Aslı Tandoğan ve Kutsi gibi birbirinden başarılı oyuncuların başrollerde yer aldığı dizinin hikayesi seyirci grubu kadar oyuncu kadrosunun da ilgisini çekmiş. Sevilen oyuncu Ezgi Şenler hikaye okuduğu zaman yazılanlardan çok etkilendiğini anlattı ve projeyi okuduğu zaman çok heyecanlandığını söyledi. Kendisinin de izleyici kitlesi gibi çok heyecanlı olduğuna vurgu da bulunan Ezgi Şenler diziyi keyif içerisinde çektiklerini ve izlemek için de sabırsızlandıklarını söyledi.

Dizide yer alan oyuncu kadrosu Üvey Anne isimli dizi projesinin senaryosunu çok iyi ve çok farklı bulduklarını belirtirken dikkat çekici açıklamalara imza attı. Yaz döneminde ekrana yansıyacak olan Üvey Anne isimli dizi projesi komedi ya da romantizm ağırlıklı yapımlardan daha farklı bir dizi olarak ekranlarda yayınlanacak.

Yeni dizi projesinin ekibinde bulunan ve deneyimli isimler arasında gösterilen Hakan Eratik hikayeyi çok sevdiğini ve çarpıcı bulduğunu açıkladı. ATV izleyicisinin dizi projesini seveceğini düşündüğünü belirten oyuncu bu projenin gerçek hayattan kesitler sunduğunu ve gerçekten çok çarpıcı bir hikaye olduğunu söyledi. Dizi 20 Haziran Pazartesi akşamında ilk bölümünü yayınladı ve 2. bölümü ile merak konusu oldu. Kadroda yer alan Bengü Ergin de projede özel bir karaktere hayat verdiğini ve bundan dolayı çok heyecanlı olduğunu açıkladı.