Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Salı akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Üç Kız Kardeş isimli televizyon dizisi projesi 2. sezonunu emin adımlarla tamamlıyor. Kanal D ekranlarında yayın hayatta başlayan dizi, seyirci kitlesi ile gelecek sezonda da yine karşı karşıya gelecek. Bir grup izleyici Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesini son haftalarda ise tatmin edici bulmuyor ve bazı noktalarda problem olduğunu düşünüyor. Yine de pek çok bizi hayranı gelişmeleri merak etmeye devam ediyor ve projenin yeni bölümlerini takip ediyor. Özellikle ünlü oyuncu Gökberk Demirci'nin son dönemde hikayeye dahil olması ise dizi projesini öne çıkartan gelişmeler arasında yer aldı. Başarılı oyuncu Gökberk Demirci tarafından hayat verilen Kartal karakterinin dizi hikayesine dahil olması ile beraber oyuncu için de büyük bir fırsat kapısı aralandı.

Hikayede problem olduğunu düşünen izleyici grubu ise dizinin hikayesinden sıkılmaya başladıklarını çeşitli sosyal medya yorumlarında belirtiyor. Artık diziye bir yenilik getirilmesi konusunda hemfikir olan izleyici senaristlere çözüm önerileri dahi sunuyor. Yeni bölümler için senaristler ise Kartal karakterini adeta sarıldı ve izleyici grubuna yeni bir hikaye kurgusu sunmaya çalıştı.

Oyuncunun diziye dahil olması sonrasında Kartal Köksal ve Gökberk Demirci simleri üzerinden çok sayıda paylaşım yapıldı ve sosyal medyada dizinin etkisi bir kez daha gözler önüne serildi. Sosyal medyada genç oyuncunun diziye dahil olması ile beraber büyük bir yankı da bulunuyor. Ünlü oyuncu daha önce Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi olan Yemin isimli projede performans sergiliyordu. Bu dizi sonrasında değişen imajı ile beraber Üç Kız Kardeş isimli diziye dahil olan oyuncu seyirci grubuna heyecan yaşattı. Geniş bir izleyici kitlesiyle yoluna devam eden Üç Kız Kardeş dizisi genç oyuncu Gökberk Demirci ile çok sayıda habere de konu oluyor.