Yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan günlük dizi olan Yemin ile popülerliğine popülerlik katmıştı. Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine hitap etmeye başlayan ve ekranların aranılan yüzü olan ünlü oyuncu Gökberk Demirci bu defa farklı bir projede yer alarak performans sergiliyor. Yemin dizisi sonrasında farklı bir rol ile izleyici karşısına çıkan ve ekranlarda yer alan ünlü oyuncu ekranlara dönüş yapması ile hayranlarını çok mutlu etmişti.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Başarılı oyuncu Gökberk Demirci son olarak Üç Kız Kardeş isimli dizi projesinin kadrosuna katılım gösterdi ve almış olduğu bu karar ile hayranlarını çok mutlu etti. Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında 2. sezonuyla başarıyla devam ediyor ve seyirci karşısına çıkıyor. Sevilen oyuncu Gökberk Demirci’nin dram projesi olan Üç Kız Kardeş dizisinde nasıl bir karakter ile yer alacağı ve neler yapacağı tartışma konusu oldu. Demirci söz konusu dizi projesinde Kartal karakterine hayat verecek ve izleyici karşısına çıkacak. Özellikle projenin 3. sezonunda ünlü oyuncunun hayat verdiği karakterin öne çıkacağı tahmin ediliyor. Gökberk Demirci 3 Mayıs Salı akşamı itibariyle Üç Kız Kardeş dizisinde yer alacak ve dizi hayranları ile sonunda bulaşacak. Gelecek bölümlerde oyuncunun diziye nasıl bir katkı yapacağı da daha net bir şekilde görülecektir.

Yapımcılığı İnci Gündoğdu ve Ali Gündoğdu tarafından üstlenilen ve Süreç Film imzalı olarak Kanal D ekranlarında dizi hayranları karşısına çıkan Üç Kız Kardeş isimli dizi projesi bu defa Gökberk Demirci ile magazin gündeminde yer aldı. Dizide Kartal karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Gökberk Demirci Türkan ile yaşayacağı ilişki ile merak ediliyor. Özgü Kaya tarafından hayat verilen Türkan karakteri ile Kartal'ın arasında neler olacağı merak konusu oldu.

Editör: Ecehan Acar