Çok kısa süre içerisinde TV8 ekranında seyirci kitlesi ile buluşması beklenen Tuzak isimli yeni proje merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Tuzak dizisi hikayesi ile de merak konusu oldu. İzleyici grubu başrolde yer alan ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün sergileyeceği oyunculuk performansını ve yeni karakterini merak ve heyecan içerisinde bekliyor. Kaderimin Oyunu ve Hercai dizileri sonrasında Akın Akınözü televizyon ekranlarında çok farklı bir portre çizerek sevenleri karşısına çıkacak. Yeni dizi Tuzak isimli projede yakışıklı oyuncu Akın Akınözü bir avukat karakterine hayat verecek ve ailesinin intikamını almaya çalışacak. Seyircilerin karşısına ailesinin intikamını almak için her şeyi yapabilecek bir avukat olarak çıkan Akın Akınözü dikkatleri üzerine çekti.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral ve Talat Bulut gibi birbirinden başarılı isimlerin başrolde yer aldığı Tuzak isimli televizyon dizisi projesi etkileyici bir aşk öyküsünü seyirci karşısına çıkararak. TV8 ekranlarında yayınlanacak dizide heyecanı hiç bitmeyecek bir hikaye anlatılacak ve Akın Akınözü daha önce sergilediği performanslardan daha farklı bir rol ile sevenleri ile buluşacak. Akın Akınözü Avukat Umut olarak ekranlarda yer alacak ve seyirci kitlesi ile buluşacak. Ünlü oyuncunun dizinin fragmanlarına da yansıyan yeni imajı ilgi çekti ve seyirci grubu rolün detaylarına kadar her ayrıntıyı öğrenmek istedi. Bu sebeple Tuzak dizisi ile ilgili olarak sosyal medyada ünlü oyuncu Akın Akınözü hakkında yüz binlerce paylaşıma imza atıldı.

Yeni dizi olan Tuzak isimli televizyon projesinde hikayenin akıcı olacağı biliniyor ve dizinin özgün bir anlatım tarzı ile seyirci karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. İlk izlenim olarak projenin hikayesinde zengin bir ailenin tüm fırsatlarına rağmen sırlarla dolu bir dünyası olduğu ekranlarda yer alacak. Aksiyon dolu bir yapımı olan Tuzak isimli dizinin hikayesinde anlatılan karanlıklar seyirci kitlesinin kalbini çalacak. Bunun yanı sıra başrolde yer alan Bensu Soral ile Akın Akınözü ikilisi de enerjileri ve uyumları ile dikkat çekti. Bensu Soral ile Akın Akınözü ikilisinin ekran uyumu söz konusu dizinin itici gücü olabilir ve ikilinin arasındaki kimya, diziyi diğer projelerden bir adım öne taşıyabilir.

Senaryo içinde yaşanacak olan aşkın dokunuşları ve intikam hırsı seyirci kitlesine çok farklı duygular yaşatacak ve Tuzak isimli proje izleyici karşısına çıkacak. Dizinin senaryosunun bugüne kadar pek çok önemli projeyi imza atan Eylem Canpolat tarafından yazılacağı öğrenildi ve Eylem Can Polat'ın da içerisinde bulunduğu bir ekip tarafından dizinin senaryosunun yazılması projeyi öne çıkardı. Bunun yanı sıra yeni dizinin yönetmenliği ise Aytaç Çiçek tarafından gerçekleşecek. Güçlü bir oyuncu kadrosu ve etkileyici bir hikaye ile dizi hayranları karşısına çıkmak için son hazırlıklarını yapan Tuzak dizisinin hikayesinde aksiyon ve aşk anlatılacak. Projenin ilerleyen bölümlerinde olaylar daha da ilginç bir noktaya sürüklenecek ve seyirci grubu sırları çözmeye çalışacak.