Bir gençlik dizisi olarak Fox TV ekranlarında yaz döneminde yayın hayatına başlayan Tozluyaka seyirci kitlesi tarafından çok sevildi ve yeni bölümleri beğeni topladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkili hikayesi ile çok iyi bir çıkışa imza atan Tozluyaka isimli televizyon dizisi projesi iyi reyting oranları alıyor ve pazartesi günlerinde yayınlanıyor. Dizi daha sonra Yasak Elma isimli dizi projesinin geri dönüş yapması sebebiyle yayın gününü değiştirirmiş ve pazar gününe alınmıştı. Söz konusu dizi yapılan bu yayın günü değişikliği ile izleyici kitlesinin tepkisini topladı ve seyirci grubu bu kararın yanlış olduğunu savundu.

Metin Arolat İzmir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Metin Arolat İzmir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gün değişikliği yapılması Tozluyaka isimli televizyon dizisi projesinde reyting oranlarına olumsuz bir şekilde yansıdı ve bu durum da izleyici kitlesinin tedirginlik duymasına sebep oldu. Sosyal medyada dizi hayranları Tozluyaka dizisinin erken final yapmasından korkuyor. Son haftalarda büyük bir tedirginlik içine giren dizi hayranları yapılan gün değişikliğinin reyting oranlarına olumsuz bir şekilde yansıma sebebiyle çeşitli yorumlarda bulundu. Hem genç oyuncuların hem de tecrübeli isimlerin bir arada kadroda yer aldığı Tozluyaka dizisinde çok iyi bir kaynaşma yaşanıyor ve oyuncular birbirleriyle çok iyi bir şekilde anlaşıyor. Adeta bir okul gibi olan Tozluyaka dizisinde pek çok başarılı isim performans sergiliyor. Sizler için haberimizin devamında bir gençlik dizisi olarak Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Tozluyaka isimli televizyon dizisi projesi ile ilgili detaylı bilgileri ve konu hakkında merak edilenleri yazdık.

Nur Yazar, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Nebil Sayın ve Begüm Birgören gibi pek çok usta oyuncunun kadroda bulunduğu dizi ekranların en sevilen projeleri arasında yer alıyor. Bunu yanı sıra Ecem Çalhan, Sude Zülal Güler, Kaan Miraç Sezen, Serra Pirinç, Ulvi Kahyaoğlu ve Çağla Şimşek gibi genç oyuncular da dizinin hikayesinde oldukça etkili bir şekilde rol alıyor.

Görüntüler dizi setinden paylaşılıyor ve seyirci grubu dizinin oyuncu kadrosunun ne kadar özveri içerisinde çalıştığı görüyor. Çekimlerin yardımlaşma içerisinde gerçekleştiği gözlemlendi ve oyuncuların da çekimlerin yapıldığı sırada ne kadar eğlendikleri kameralara yansıttı.

Projenin hikayesinde farklı kuşaktaki oyuncuların dayanışması ilgi çekerken dizide tekrardan savaşın başlayacağı öğrenildi. Projenin 14. yeni bölümü 2 Ekim Pazar akşamında ekranlarda yer alacak ve çok önemli gelişmeler yaşanacak. Saklanan sırlar, acımasız planlar ve kurulan tuzaklar akşam ortaya dökülecek. Bu durumun sonucunda henüz başlamak üzere olan aşklar, dostluklar ve kardeşlikler de yara alacak. Gelecek düşmanlıkların ve büyük bir kavganın da temelleri atılacak ve bu defa hiç kimse kimseyi affetmek istemeyecek. Savaşın yeniden başlaması Vefa’nın ölümü ardından gizlenen sırların ortaya dökülmesi ile tekrardan başlayacak. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ederken hayat normal seyrinde olacak Fakat adalet de yerine bulacak.

Editör: Ecehan Acar