Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Aksiyon dolu bir yapım olan Tetikçinin Oğlu dizisi 2022- 2023 sezonunda ekranlarda yer almıştı. İlk başlarda aksiyon seven izleyici grubunu memnun eden dizi daha sonra çok sayıda izleyici kaybetmişti. Usta oyuncu Timuçin Esen bu proje ile dizi setlerine dönüş yapmış ve bu durum da diziyi ön plana çıkaran bir madde olmuştu. Diğer taraftan Şevket Çoruh isimli ünlü oyuncu da 16 yıl Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra çok farklı bir karaktere bürünerek Tetikçinin Oğlu dizisinde performans sergilemeye başlamıştı. İki usta oyuncunun bu dizide buluşması pek çok izleyiciyi umutlandırmış ve diziye karşı beklenti yükselmişti.

Özellikle dizinin 2 başrol oyuncusunun çok güçlü performans sergilemesi Tetikçinin Oğlu dizisi için önemli bir nokta olmuştu. Bu dizi oyuncuları için önemli bir proje olmuş fakat birkaç bölüm sonra reyting oranlarının düştüğü görünmüştü. Daha sonra dizi için muallakta kalan süreç sebebiyle izleyici grubunun gözünde Tetikçinin Oğlu dizisi geri planda kalmıştı. Ünlü oyuncu Timuçin Esen hayranlarının merak içerisinde bekledikleri diziye geri dönüşü güzel oldu fakat proje izleyici beklentisini tam olarak karşılayamadı.

Bahar Şahin ve Genco Özak ikilisinin dikkat çektiği Fox TV dizisi 7. bölümü sonrasında ise ekranlardan silindi ve bu durum seyirci kitlesinin kafasını karıştıran bir hal olarak yorumlandı. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Bahar Şahin dizi için 8 bölüm çektiklerini anlatmış ve sezon arası verdiklerini ifade etmişti. Diğer taraftan basında dizinin final yaptığına yönelik bilgiler de yer almış ve daha sonra yapımcının yeni oyuncular ve farklı bir hikaye kurgusu ile diziyi devam ettirme ihtimalinin bulunduğu söylenilmişti. Timuçin Esen Hekimoğlu isimli sevilen proje sonrasında tekrardan ekranlara dönüş yapmış ve dizi hayranlarını çok heyecanlandırmıştı.