Tc Kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan başvurular ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişiler, yeni bir kredi kampanyası başladığı açıklandı. 7700 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli nakit kredi ödemeleri gerçekleştirecek ve bankadan hızlı birşekilde ödeme alabileceksiniz. Tc Kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyası Akbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından sizlere verilmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Akbank üzerinden nakit kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda banka üzerinden hemen internet bankacılığını kullanarak, 7700 TL kredi ödemesi olabilir. 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara nakit kredi ödemesi olarak verilecek 36 ay vadeli 7700 TL nakit kredi ödemesi İhtiyaç Kredisi olarak vatandaşların Akbank direkt uygulaması üzerinden kendi hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Akbank aynı zamanda Cep telefonunuz üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak sizlere kredi ödemesi vermektedir. Akbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve SMS ile işlem yapmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası hesabı olan vatandaşlarda Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirecekleri işlemler ile birlikte 7700 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabilir uygun faiz oranları ile 36 ay vadeli bu bankadan ihtiyaç kredisini hemen kullanabilmektedir. bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi alarak nakit ihtiyacını gidermek isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinde ihtiyaç kredisi başvurusu Yapı Kredi Bankası üzerinden gerçekleştirilmesi halinde vatandaşları aynı zamanda düşük faizli kredi ödemelerinden de faydalanmaktadırlar.