Tc kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde 23.000 TL'ye kadar kredi ödemesi alabileceğiniz bir kampanya açıklandı. ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanya hem gelir belgesiz olarak sizlere sunulacak hem de başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara mobil uygulamalar üzerinden masrafsız olarak verilecektir. Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların olabilecekleri Bu kampanyada t.c kimlik numaranız üzerinden 23.000 TL'ye kadar nakit kredi alabilecek 36 ay vadeli Kredi ödemenizi hesaplarınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz.

Akbank ve Denizbank kimlik numaranız üzerinden yapılan bu başvurularda özellikle de ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara destek ödemeleri vereceğini açıkladı. Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi alacak olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerini gerçekleştireceğini ve bankalara gitmeden hesaplarını ödemeler yatıracağını açıkladı. Akbank ve Denizbank kimlik numarası üzerinden yapılan başvurularda 23.000 TL kredi ödemesini banka kredi puanı yüksek olan vatandaşlara verecek.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Akbank hesabınızın olması durumunda başvurunuzu bu banka üzerinden gerçekleştirmek istiyorsunuz işlemlerinizi yapmak için şubelere gitmeden de işlemlerinizi internet üzerinden yapabilirsiniz.akbank hesabı olan vatandaşlar Akbank direkt uygulamasına giriş yapabilir ve buradan nakit kredi başvurusunda bulunabilmektedirler.

Denizbank üzerinden 23.000 TL bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlar kredi puanı uygun olması durumunda cep telefonları üzerinden mesaj atarak başvurularını hızlı bir şekilde yapabildikleri gibi, Denizbank resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak 23.000 TL için onay alabilir.