Ağustos ve eylül ayları içerisinde emeklilere verilecek olan 32.000 TL ek ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurularını gerçekleştirecek olan emekliler hemen onay almaktadır. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanmak istiyorsanız sizlere destek olacak olan bankalar meclis onayından da geçtikten sonra yayınlandı. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvurular ile birlikte acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilere bankalar 36 ay vadeli olarak yeni bir kredi kampanyası hazırladı ve bankadan başvuru yapan emeklilere bu Kredi limitlerini hemen hesaplarına yatırmaya başladı. 

Emekli maaşı hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular ile birlikte sizlere acil nakit imkanı sağlanacak ve kullanmış olduğunuz krediler ile birlikte de banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi yaparak aynı gün içinde kredi ödemesi alabileceksiniz. Nakit ihtiyacımızın olması durumunda şartlara uygun olan vatandaşların banka kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak Kredi seçeneklerinden faydalanarak bu ay içerisinde başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. 

Meclis olayından geçen bu nakit kredi kampanyaları Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT üzerinden emekli olan vatandaşlara verilmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular sonrasında nakit ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanabilmek için acil kredi hizmetinden hemen onay alarak kullanabilirsiniz.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

32000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 36 ay vadeli olarak verilecek bu Kredi kampanyalarında şartlara uygun olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak Kredi kullanabilecek ve istiyorlarsa diğer bankadaki olan kredi kartı borçlarını da kapatmak için bu Kredi içinden destek alabilecektir.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda sizlere başvuru imkanı sağlanacak ve nakit kredi kullanmanız ile birlikte aynı gün içinde hesaplarınızı ödemeler yapılacaktır. Banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşların Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitesine girerek buradan Kredi hakkında bilgiler alabilir başvurularını yine buralardan gerçekleştirebilir. Ayrıca bankaların kredi faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız şartlara uygun olmanız durumunda banka kredi politikaları da uygun olan vatandaşlara daha yüksek limitlerde de kredi kullandırılması mümkündür. 

Emekli maaşı hesabınız üzerinden daha önce hiçbir şekilde Kredi kullanmadıysanız bu bankalara maaş taşımanızı yaparak 100.000 TL 24 ay vadeli olarak Kredi kampanyalarına katılarak da işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.