Taşıt, Konut ve İhtiyaç Kredilerinde 0.49, 0.64, 0.69, 0.74, 0.79 Oranlı Faizler! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank Müjde Verdi! Kamu bankalarından gelen kampanyalı faiz oranları arabasını değiştirmek, evini almak ya da ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşın derdine çare olmaya devam ediyor. Buna göre 0.49, 0.64, 0.69,0.74 ve 0.79 faiz oranlı kredi kampanyaları bankacılık ve finans sektörünü Sarsmakla kalmadı vatandaşın yapmak istediği işler ile kapatmak istediği borçlarına çaresi olarak gündeme müjdeli haberler verdi. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası tarafından sunulan bu uygun faizli krediler için ise vatandaş detaylı açıklamaları beklemektedir.

İktisadi değişkenler bir çok konuyu etkilediği gibi bankaların Vatandaşa özel olarak sunduğu ihtiyaç, konut ya da taşıt kredilerinde de uygulanan faizler büyük oranda etkilenmiştir. Bu konuda özellikle kamu bankası olarak faaliyet gösteren söz konusu üç banka vatandaşa piyasanın oldukça altında faiz oranları ile kredi kullandıra bilmektedir.

k234123-1

Uygun kredi faizleri konusu düşünüldüğünde en son 2020 yılında düşük faizli krediler verilmişti. Ancak günümüze gelindiğinde ise çeşitli kredilerin faiz oranları oldukça yüksek düzeylerde seyretmekte bu durumda ise nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi kullanma konusunda çok büyük çekimserlikler yaşayabilmektedir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

0.49 ile başlayan ve 0.79 faiz oranına kadar uygulanan kredi faizleri bugün verilecek olan kredilerde uygulanmamaktadır. Ancak bazı bankalar belirli limitler dahilinde piyasaya göre oldukça uygun faiz oranları uygulayarak vatandaşın nakit ihtiyaçlarını gidermelerine yönelik girişimlerde bulunmaya devam etmektedir. Bu konuda kredi ihtiyaçlarınıza göre ilgili bankanın web sitesi üzerinden ya da banka şubesine giderek faiz oranları hakkında detaylı bilgi alabilmek mümkündür.