İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Halkbank, bankamatik kartı kullanan vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyada kendi banka müşterilerine 100000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve nakit kredi onayı alabileceğiniz bu kampanyaları, sizlerde uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. 

Başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri hemen sizlere verilmektedir. Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşların 5 dakika içerisinde sonuç alabilecekleri bu kampanyalar dahilinde uygun faizlerle yararlanarak kredi alabileceğini de söylemek istiyoruz. 

100000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu:

Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, Halkbank şubelerine gitmeden işlemlerini Halkbank, mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat yapabiliyor, emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak çalışan kişiler, düşük faizli kredi kullanabiliyor. 

100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda 24 ay vadeli alacakları bu kredilerde özellikle diğer bankalardaki olan banka kredi ve kredi kartı borçlarında kapatmak isterlerse bu krediyle birlikte bu işlemleri de yapabiliyor.

Halkbank şubelerine giderek başvuru gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar, kimlikleriyle birlikte banka şubelerine gitmeleri durumunda yüksek limitli kredilerde bankalar gelir belgesi temin etmenizi istemektedir.