Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında hayranları ile buluşan Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti dizi projesinde rol alarak performans sergiliyor. Projenin 25. yeni bölümünün 12 Mayıs gününde yayınlanacağı duyuruldu ve seyirci grubu yeni bölümü izlemek için çeşitli araştırmalar yaptı.

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu ikilisi Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde bulunuyor ve güçlü bir performans sergileyerek dizi hayranları karşısına çıkıyor. İkili dizide Doğa ile Fatih karakterlerini canlandırıyor ve yaşam tarzlarının farklılıkları ile gündemde yer alıyor. Projenin son bölümünde yaşanan olaylardan sonra özellikle Doğa karakterinin öne çıkacağı anlaşıldı ve Fatih'in hamile eşini aldatması seyirci kitlesini çok kızdırdı.

Dizi projesinin reytinglerinde bir süredir patlama yaşanıyor ve Nursema karakteri ön planda yer alıyordu. Bu defa Doğa karakteri üzerinden yeni bir süreç yaşanacak ve Fatih'in ihaneti dizinin yeni bölümlerine damga vuracak. Dizinin senaryosu açısından da hamile eşini aldatan Fatih'in bir yol ayrımında olduğu değerlendirilmesi yapıldı. Bebek beklediği sırada eşinin ihanetini öğrenecek olan Doğa, yeni bölümlerde büyük bir yıkım yaşayacaktır. Fakat senaristlerin bu öğrenme sürecini biraz daha uzatacağı düşünülüyor. Fakat sosyal medyada ise dizi hayranları şimdiden isyan etmeye başladı ve Doğa ile Fatih boşanmazsa diziyi izlemeyi bırakacaklarını söyledi.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Bir grup izleyici ise kendi hayatlarında da benzer durumlara düştüklerini yazdı ve onların da böyle zor dönemler yaşadıklarını belirtti. Özellikle kadın izleyiciler hikayenin daha sonra nasıl şekilleneceğini merak ediyor ve Doğa’nın Fatih'ten ayrılması gerektiğini savunuyor.

Gerçek hayatta seyirci grubunun yaşadığı olaylar bir yana dizi senaryosunda da Fatih ile Doğa karakterlerinin nasıl bir süreç yaşayacakları merak ediliyor. Senaristlerin bu noktada hikayeyi hangi yöne çevireceği bilinmiyor fakat Sıla Türkoğlu ise ön planda yer alacak. Bundan sonra dizinin belirleyicisi olacak olan Sıla Türkoğlu merak ediliyor.

Editör: Ecehan Acar