Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsunuz ve acil paraya ihtiyacınız varsa sizleri Denizbank üzerinden başlatılan kredi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 36 ay vadeye kadar işlem yapılarak Kredi imkânından faydalanmanıza olanak sağlayacaktır. Sigortalı olarak çalışan vatandaşların son işyerlerinde 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda banka kredi puanı uygun olması ile birlikte vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli krediye imkanı sağlamaktadır.

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar Banka kredi sicili ve banka kredi puanı uygun olması durumunda banka şubelerine gitmeden sms ile de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve DenizBank'tan ne kadar kredi onayı aldığını görebilir. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkânından faydalanmanıza olanak sağlayacaktır. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak alacakları bu kredilerde sms ile başvuru yaparak hızlı bir şekilde sonuç alabiliyor. DenizBank SMS ile kredi başvurusu yapmak için kredim yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz durumunda başvurunuzu gerçekleştirecek ve kredi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar Kredi imkanından faydalanmak istiyorlarsa ayrıca bankanın mobil uygulaması üzerinden de kredi alabilmektedir. Denizbank kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için kredi şartlarına uygun olması durumunda hızlı bir şekilde sonuç almaktadır. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusunu eğer banka şubeleri üzerinden yapacaksınız kimliğinizi ve gelir belgenizi yanınıza götürmeyi unutmayın.