Kış sezonunda yeni dizi projesi ile fazlasıyla konuşulacak gibi gözüken ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu yaptığı her iş ile başarı kazanan bir isim olmuştu. Başarılı bir dizi geçmişine sahip olan Serkan Çayoğlu 1987 yılında dünyaya gelmiş ve kariyer hayatına Kiraz Mevsimi isimli proje ile adım atmıştı. Oyuncunun yurtdışında da geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve ünlü isim sosyal medya hesabında da takip ediliyor. Çayoğlu 2021 ve 2022 sezonlarında Kıbrıs Zafere Doğru ve Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi projeleriyle başarılı bir süreç yaşamış ve izleyici karşısına çıkmıştı.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Ünlü isim Oregon ve Aaah Belinda isimli dijital film projeler ile gündemde yer aldı ve yeni dizi anlaşmaları ile adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu kış sezonu için hazırlıkları süren yeni bir dizi için anlaşma yaparken Eylül ayında tekrardan hayranları karşısına çıkacak olması ile dikkat çekti. Şu anda bir işi hazırlandığını belirten ünlü isim sete Temmuz ayında en yakın zamanda gireceklerini söyledi. Yayının Eylül gibi olacağına tahmin ettiğini belirten Serkan Çayoğlu işin çok yeni olması sebebiyle çok fazla detayı henüz bilmediklerini açıkladı.

Merak içerisinde beklenen dizinin ismi Yanık Ülke olarak ifade edildi ve Serkan Çayoğlu'nun hayat vereceği karakter Kerem olarak açıklandı. Hayranları karşısına Fox TV ekranında çıkacak olan Serkan Çayoğlu, Yanık Ülke isimli dizi projesinde rol alacak. Dizinin hazırlıkları Süreç Film tarafından devam ediliyor ve projenin yayın hayatına Temmuz ayında başlayacağı düşünülüyor. Söz konusu dizinin Eylül ayı itibariyle seyirci kitlesi ile buluşması planlanıyor ve çekimlerin Karadağ ile beraber İzmir'de devam edecek olması ilgiyle karşılanıyor. Dizide Sevda ile Kerem karakterleri aşk yaşayacak ve yurt dışında tanışan çiftin Türkiye'ye uzanan aşk hikayesi ekranlarda yayınlanacak.