Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Bu sezona damga vuran yapımlardan birisi olan Aile isimli dizi projesi beğeni içerisinde takip ediliyor. Özellikle diyalogları ve hikayesi ile dikkat toplayan söz konusu dizi projesi ve oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler ile de beğeni toplamakta. Aile isimli dizide çok başarılı bir oyuncu ekibi bir araya geldi ve özellikle başrol oyuncularının ekran uyumu ve aralarındaki sinerji geniş bir kitleyi diziye karşı çekti. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini başrolde buluşturan Aile dizisi oyuncu uyumu ve rol konusunda sezonda parmakla gösterilen yapımlar arasında yer aldı. İlk sezonu çok başarılı bir şekilde geçirerek tamamlayan Aile dizisi 13 bölümlük muhteşem bir serüvene imza attı.

İlk sezon süreci boyunca ünlülerin de dikkatini çeken Aile dizisi özellikle sosyal medyada sıklıkla övgü dolu yorumlar alıyordu. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin sanki normal hayatta konuşuyormuş gibi izleyiciye yansıyan sahneleri beğeni toplamıştı. Aslan ve Devin çifti kısa süre içerisinde gözde bir çift olmuş ve yoğun bir ilgiyle karşı karşıya gelmişti. Bu sezonki başarılı performansı ile en dikkat çeken kadın oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya 8 yıllık bir aradan sonra hayranlarına çok güzel bir televizyon dizisi hediye etmiş oldu. Aile ile Medcezir projesinden sonra ulusal bir kanalda sezona adeta damga vuran Serenay Sarıkaya kıyafet seçimleri ve stili ile de gündemde yer alıyor.

Yaz sezonunda Kimler Geldi Kimler Geçti isimli dizide de rol alacak olan Serenay Sarıkaya bu dizide Avukat Leyla karakterini canlandıracak. Dizi çekimlerinin henüz başlamadığını ve Temmuz ayında başlayacağını tahmin ettiğini belirten ünlü oyuncu Aile dizisinin 2. sezonu hakkında da önemli bilgileri dizi hayranları ile paylaştı. Eylül ayında dizinin 2. sezon çekimlerinin başlayacağını ifade eden Serenay Sarıkaya 2 dizinin setlerinin çakışması ile de endişe duyuyor.