Borcu olanlar dikkat! O bankaya Şubat bitmeden başvur, borçların silinsin... Şu zor günlerde ilaç gibi haber! Kişilerin bireysel ihtiyaçlarında ve özellikle kredi borçlarında bankalardan yardım almaları mümkündür. Bankaların borç kapatma kredileri nelerdir? Konusunda birçok banka kişilere tercih oluşturur. Bu konuda Yapı Kredi, İş Bankası, ING, Garanti, Akbank ve diğer bankalarca kişilere gelirlerine göre bütçe hesaplaması yapılarak krediler verilir. 

Kişilerin borçlarını ödemeleri için çeşitli şekilde taksitlendirme ve borçları erteleme gibi durumlar söz konusu olmaktadır. En uygun borç kapatma kredisi için bankaların sunduğu vadeler ve taksitlendirmeler dikkate alınmaktadır. Kişilerin ihtiyaçları baz alınarak yapılan hesaplamalar doğrultusunda en iyi şekilde krediler verilir. Bu nedenle kişiler anında bankalara giderek ya da başvuru yaparak sonuç alabilirler. 

Akbank'tan dev kampanya

Borç kapatma kredisi ile bütün borçlarınızı tek bir banka üstünden kapatabilirsiniz. Borçlarınız tek kalemde silineceği Akbank tanıttığı borç kapatma kredisi ile alakalı verileri resmi internet sitesi üstünde paylaşıldı. Borcu olanlara büyük müjde veren bankanın dev kampanyası ile bütün borçlarınız tek kalemle kurtulabilirsiniz.

Akbank, dev kampanyası ile alakalı son dakika açıklaması ise şu şekilde borcu tespit edilen ve tek bir yerde toplamak isteyenler amacıyla 40 bin TL’den çok borcu olan bütün vatandaşlara borç kapatma kredisi verilecek. Düşük faizle bütün borçlarınızdan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Bazı şartlar yerine getirilmesi halinde bütün vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilir.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

haber24.com özel haber

Editör: Alp Eren