Otomatik olanının fiyatı daha cazip! Renault 551.000 TL'den satıyor! Araç fiyatlarının yükselişini ne yazık ki engelleyebilecek bir formül henüz bulunamadı. Çünkü global piyasalarda da büyük bir çalkantı hâkim. Üstüne ülkemizde dolar fiyatlarının da yüksek olması araç fiyatlarında ki yükselişi adeta körüklüyor. Hal böyle olunca sürücüler düşük fiyatlı araçlar bulmakta zorluk çekiyorlar. Birçok alıcı ikinci el araç piyasasında kendilerine uygun araç arıyor. Bazı alıcılar ise markaların giriş seviyesi araçlarını uygun kredi imkanlarıyla almaya çalışıyor. 

Renault binek ve ticari otomobillerde kampanya kapsamında 100.000 TL'ye 12 ay %0,99 faiz miktarlı krediden faydalanabilirsiniz. Kredinin aylık geri ödeme taksiti 9.019 TL'dir.

Hem Sevindirdi Hem Üzdü 

Modellerini düşük fiyatlarla alıcılara sunan Renault markası uzun zamandır alıcıların gözdesiydi. Çünkü birçok modeli uygun fiyatlıydı. Sürücüler sedan veya SUV modeller arasından kendi ihtiyaçlarına göre araç seçebiliyordu. Sürücüler sevindiren marka geçtiğimiz aylarda yaptığı zamla beraber bu kez sevindirmedi. Özellikle markanın oldukça sevilen sedan modeli olan Megan 551.000 TL bandına çekildi.

Yapılan bu hareket ile marka bu kez alıcıları oldukça şaşırttı. Birçok kimse fiyatların düşmesinin olası olduğunu söylese de fiyatlar uzun süreler boyunca düşmeyebilir. Yaptığı her hamle ile alıcıların yüzünü güldüren firma bu kez alıcıların kalbini kırdı. Renault’tan gelecek yeni haberleri bekleyen alıcılar uygun fiyat seçeneklerinin sunulmasını da istiyorlar. 

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 Bg 551.000 TL'den satılıyor

haber24.com özel haber