Piyasadaki diğer araçların fiyatlarına bakarak, ortalama fiyat bilgisi elde edilmesi gerekir. Aracın genel durumu fiyatlara etki eden en önemli faktörler arasında yer alır. Aracın hasarı, bakım geçmişi, kaç kilometrede olduğu ve mekanik sorunları fiyatlara etki eder.

Bazı araçlar markası ve modeli nedeniyle diğerlerinden daha yüksek fiyatlarla satışa sunulur. Eğer araç popüler bir marka ve modelden oluşuyorsa daha çok değer görür. Ayrıca araçta bulunan ekstra özellik ve donanımlar da aracın satış fiyatını etkiler. Aracım ne kadar eder, ne kadara satarım sorusuna en doğru ve güvenilir cevap için Otoshops’u tercih edebilirsiniz.

Otoshops ile Hızlı Araç Satışı İmkanı

Otoshops, güvenilirliği ile araç sahiplerine hızlı ve güvenli bir satış olanağı sunar. Firma, aracın değerini hızlı bir şekilde değerlendirerek, en doğru fiyatlandırmayı yapar. Araç satış süreci oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşir. Firma, resmi prosedürleri ve formaliyeteleri yerine getirirken büyük destek sağlar. Araç satışında model ve marka belirlendikten sonra, bilgiler ilgili yerlere yazılır. Kısa sürede değerlendirme yapılır, ön fiyat teklifi sunulur. Müşteri, kendisine verilen teklifi olumlu değerlendirirse ekspertiz noktasından randevu oluşturur. Araç kontrolden geçer ve işlemlerin ardından satış yapılır. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra ödeme 2 saat içinde hesaba aktarılır.

Araba Satışında Ekspertiz Süreci Nasıl İşler?

İlk olarak Otoshops.com sayfasından fiyat teklifi alınır. Açılan sayfadan ekspertiz randevusu oluşturulur. En yakın ekspertiz merkezi üzerinden uygun tarih ve saati seçerek randevu işlemleri tamamlanır. Ekspertiz başta Ankara, Antalya, Erzurum, İzmir, Kayseri olmak üzere 26 şehirde hizmet verir ve 46 satın alma noktasında bulunur. Giderek genişleyen hizmet ağı sayesinde müşteriler, kendine en yakın noktadan hizmet alma imkanı elde eder. İstanbul’da bulunan müşteriler ise Mobil Ekspertiz hizmetini de kullanabilir.

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Ekspertiz sürecinde müşterilerin yanına çeşitli belgeleri alması gerekir. Bunlar; ruhsat, muayene evrakları, servis bakım dökümanları ve araç kitapçıklarıdır. Ayrıca aracın yedek anahtarı da alınır. Tüm evraklar eksiksiz olarak bulunmalıdır. Siz de güvenilir firma farkıyla aracınızın bedelini öğrenmek ve satmak isterseniz hemen Otoshop’a başvurabilirsiniz.