Geri ödemesiz 6.983,77 TL verilecek! Annelere, babalara ve ailelere her ay yapılacak! Hayat pahalılığı ve üst üste yapılan zamlar vatandaşın belini bükmeye başladı. Maaşların yetmemesi ve hızlı bir şekilde erimesi nedeniyle zor durumda kalan insanlar yardım arayışına girişti. Bu noktada çeşitli yardım programları da geliştirilmişti. Bunlardan biri de aile destek programı olmuştu. O para yardımı için tarih de belli oldu. E-devlet sisteminden başvurusunu yapıp kabul edilenler paralarının nereye yatırılacağını merak etmeye başladı. 

Şartları Taşıyanlara Ödeme

Nakit ihtiyacının ciddi boyutlara ulaştığı günümüzde devlet yapılacak ödemeler için bazı şartlar koydu. Bu koşulları sağlayan anneler 6.983,77 TL TL alabilecek. Koşulları sağlayanlara her ay bu destek sağlanacaktır. Bu ödemelerden yalnızca anneler yararlanıyor. Geri ödemesiz olarak yapılan bu yardım pek çok aileyi rahatlatacak cinsten. 

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

Çalışan kadınların çoğunun olduğu durumlarda ise bu destekten koşulsuz olarak faydalanması mümkündür. Bu şekilde kadın hem çalışma hayatında yer alıyor hem de ev ekonomisine destek çıkmış oluyor. Çalışma SGK tarafından uygulamaya koyulmuş olup kadın istihdamı açısından önemli bir adımdır. Özel gereksinimleri olan çocuklar için anneler aylık olarak 350 Euro (6.983,77 TL) alabilecek. 

haber24.com özel haber