EYT (Erken Yaşta Emekli Olanlar) emeklilerine yönelik promosyon ödemeleriyle ilgili olarak QNB Finansbank, sevindirici bir haber duyurdu. QNB Finansbank'ın güncel emeklilik promosyon kampanyası kapsamında, EYT emeklilerine özel bir promosyon programı sunulacak. Bu konuda merak edenler için, Finansbank'ın ayrıntılı promosyon kampanyası açıklanmış durumdadır.

EYT Yönetmeliği, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde onaylandıktan ve Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra bankalar da EYT banka promosyon programlarında değişikliklere gittiler. Bu kapsamda, Finansbank da EYT emeklileri için yeni bir promosyon programı hazırladı. Peki, Finansbank EYT emeklilerine ne kadar promosyon sunuyor?

Yeni emekli olan bir birey, ilk maaşını aldığı bankayla veya başka bir bankayla üç yıllık taahhüt süresi için sözleşme yapabilir. Emeklilik promosyonu talep eden EYT emeklileri için de aynı kurallar geçerlidir.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

QNB Finansbank'ın CardFinans Emekli kredi kartı başvurularında, 8.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve yıllık 1.200 TL indirimle birlikte, 9.200 TL'ye kadar emekli ödülü kampanyası sunulmaktadır. Promosyon ödemeleri, aylık ortalama maaşlara göre değişiklik göstermektedir. Bu doğrultuda;

  • Aylık ortalama 0-3.499 TL arasında kazananlara 4.800 TL promosyon ödemesi,
  • Aylık ortalama 3.500–7.499 TL arasında kazananlara 5.600 TL promosyon ödemesi,
  • Aylık ortalama 7.500–9.999 TL arasında kazananlara 7.200 TL promosyon ödemesi,
  • Aylık ortalama 10.000 TL ve üzeri kazananlara ise 8.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

EYT emeklileri, Finansbank'a geçerek bu promosyon ödemelerinden faydalanabilirler. Emeklilik transferi veya promosyon başvurusu için 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank çağrı merkezini arayarak, mobil cihazınızdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Editör: Vural Pars