PTT ve Aktif Bank, tüm vatandaşlara yönelik bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, PTT aracılığıyla 100.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı almak mümkün hale geliyor. Kampanyaya katılan vatandaşlar, istedikleri zaman ödeme alabilecek ve bireysel kredi kullanabilecekler.

Bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların banka müşterisi olmaları halinde kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak kullandırılırken, nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi ödemeleri hesaplarına yatırılarak da kullandırılmaktadır.

Kampanya Dahilinde 24 Ay Vadeli Kredi Kullanımı Mümkün

PTT üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılan vatandaşlar, banka müşterisi olmaları halinde 24 ay vadeli kredi kullanabilecek ve ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yaparak bu kredilerden faydalanabilecekler. 

En Yakın Banka Şubesine Başvuru ya da Cep Telefonu İle Mesaj Göndererek Başvuru Yapılabilir

PTT bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız en yakın banka şubesi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebildiğiniz gibi aynı zamanda cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak işlem yapabileceğiniz bir kampanya bulunmaktadır. PTT ve Aktif Bank arasında başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit ihtiyacı olan kişileri uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verirken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 5 dakikada da sonuç vermektedir.

SMS ile Başvuru Yapmak da Mümkün

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

PTT SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, "PTT" yazdıktan sonra boşluk bırakıp 11 haneli T.C kimlik numaralarını yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndererek Aktif Bank ile birlikte PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklar. Gönderilen mesaj sonrasında değerlendirme, vatandaşın kimlik numarası üzerinden yapılacak ve bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlar diledikleri zaman bu ödemelerden faydalanabilecekler.