Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Bu sezonda izleyici grubunu kendisine çekmeyi başaran ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Ömer isimli televizyon dizisi projesi çok beğenildi. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır gibi birbirinden başarılı iki oyuncuyu başrolde oluşturan söz konusu dizi projesi sezon başından beri büyük başarılar elde etmişti. Başrol oyuncuları arasında yer alan güçlü uyum da dizinin bu kadar çok izlenmesinde bir etken oldu. Diğer taraftan hikayede de toplumsal gerçekleri ortaya koyan Ömer dizisi geniş bir izleyici grubunu arkasına alarak yoluna devam ediyor.

Kıskandıracak sözlerle dizi setinde ne kadar mutlu olduklarını anlatan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ekip olarak birlikteliğin doğurduğu başarı hakkında önemli ifadeler kullandı. İyi bir ekip, mutlu bir ekip birbirini iyi olması için uğraşan bir ekip ve sürekli birbiriyle alışverişte olan ve birbirini sürekli destekleyen bir ekip sayesinde bunun ekrana da yansıdığını düşündüğünü belirtti. Çalıştığı ekip ile çok mutlu olduğunu ve çok sevdiğini ifade eden güzel oyuncu Gökçe Bahadır bu şekilde dizinin başarısına ortaya koydu.

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır Ömer isimli dizi projesinin setinde başrol oyuncusu olarak büyük bir sorumluluk alıyor ve çok başarılı bir şekilde Gamze karakterine hayat veriyor. Bu sezonda dizi hayranlarını da Gamze karakteri ile derinden etkileyen bir resim olan ünlü oyuncu sosyal medyada da çok konuşuluyor. Dizi hikayesi ile konuşulması ile beraber Gamze karakteri toplumda da geniş bir kesime ayna oluyor.

Selahattin Paşalı da partneri Gökçe Bahadır gibi başarılarını ekip olarak aile gibi olmaları olarak yorumladı. Oyuncu bu sezonda Ömer dizisi ile iyi bir kariyer çıkışı sergilemişti. Kendi adına bize ekibi olarak iyi bir aileyi yakaladığını düşündüğünü belirten genç oyuncu Selahattin Paşalı insanların bu tarz bir aile hissiyatı hissetmek istediğini söyledi. Bu sebeple Ömer dizisi setinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten ünlü isim partneri gibi kıskandıracak sözler sarf etti.