Ömer dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan senaryosu ile ilgi toplamaya devam ediyor. Star TV ekranında yeni bölümünün 8 Mayıs Pazartesi akşamında yayınlanacak olan dizi Gamze ve Erdal'ın yaşadıkları ile akşama damga vuracak. Ömer dizisi 8 Mayıs Pazartesi akşamında yayınlayacağı yeni bölümde pek çok yeni gelişmeyi dizi hayranları karşısına çıkaracak.

ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor

Ömer ve Gamze'nin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç Hakan'ın evlendiklerini öğrenmesi ile daha zorlu bir hale gelecek. Ömer üzerindeki tehdidin giderek büyümesi ile çareyi gerçekleri Süreyya'ya söylemesi için ikna etmekte bulacak ve Ömer polisler tarafından gözaltına alınacak. Başta Reşat olmak üzere Ömer'in gözaltına alınması herkes için şaşkınlık yaratacak. Nisa ise kardeşinin Gamze ile evlendiğini öğrenecek ve bunun şaşkınlığını yaşarken Hakan'ın şantajlarına maruz kalacak. Hakan artık elinde Nisa'ya karşı güçlü bir koz olması sebebiyle gözünü karartacak ve Zerrin'in karşısına çıkma kararı alacak.

Ömer evliliğin mutluluğunu yaşayamadan kendisini büyük problemlerin içinde bulacak ve bu sırada Gamze'nin desteği ve sevgisi ile hayatına devam etmeye çalışacak. Diğer taraftan ikili arasındaki gerginlik Gamze’nin hala gerçeği söyleyememesi ile artacak. Sonunda Gamze cesaretini toplayacak ve Erdal'ın karşısına çıkacak. Beklenmeyen telefon ise Erdal'ı zor gerçekler ile baş başa bırakacak. Başarılı yönetmen Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi OGM Pictures imzalı olarak Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Hikayesi Gülizar Irmak tarafından kaleme alınan dizi Pazartesi akşamında dizi hayranları ile buluşacak.

Genç oyuncu Selahattin Paşalı dizide Ömer karakterini canlandırıyor ve partneri Gamze ise Gökçe Bahadır tarafından izleyici ile buluşuyor. Dizide Barış Falay, Ömer'in babası olan Reşat karakterini canlandırıyor ve Nisa ise Merve Dizdar olarak ekranlarda yer alıyor.

Editör: Ecehan Acar