Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Güzel günler isimli televizyon dizisi projesinde başrolde yer alan Zeynep Çamcı ve Olgun Toker gibi iki başarılı oyuncu projeyi öne çıkarmayı başardı. Enerjilerini seyirci grubuna geçirmeyi başaran ve birbirleri ile çok iyi uyum sağlayan iki ünlü isim her yeni haftada heyecan içerisinde izleniyor. Bunun yanı sıra kamera arkası görüntülerde de her iki oyuncunun birbiriyle çok iyi arkadaş oldukları dikkat çekiyor ve setteki uyumları beğeni topluyor.

Söz konusu dizi projesinde yer alan Atakan ile Altan karakterleri seyirci grubunun zihnine yerleşti ve dikkat çekti. Bir süre önce ise Güzel Günler dizisi final bölümünü yayınlayarak yayın hayatını sonlandıracağını açıklamış ve yaşanacak olan gelişmelere merak konusu olmuştu. Sezon sonunda pazar akşamlarında seyirci ile buluşan dizinin final yapacağının öğrenilmesi hayranları üzecek bir durum olarak yorumlandı.

Olgun Toker ile Zeynep Çamcı ikilisi Show TV ekibine sorularını yanıtlar verdi ve ikilinin cevaplarından ortaya çıkan enerji de izleyici grubunun gülümsemesini sağladı. Olgun Toker partnerinin dış görünüşüne önem verip vermediği yönünde sorulan soruya vermiş olduğu yanıt ile adından söz ettirdi. Partnerinin tarzına dikkat çeken Olgun Toker, Zeynep Çamcı'nın her zaman bir tarzı olduğunu ifade etti. Bu tarzını her zaman koruduğunu ifade eden Olgun Toker kendisinin ise her zaman tarzını koruyamadığını bazen kafasına göre rahat bir şekilde takıldığını açıkladı.

Aynı soru ünlü oyuncu Zeynep Çamcı için de soruldu ve Zeynep Çamcı partneri Olgun Toker'in tarzı hakkında açıklamalarda bulundu. Partnerinin yerine göre tarzına önem verdiğini fakat kafasına göre takıldığını belirten ifadeler kullandı. Güzel Günler dizisi hakkında sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlara da bakıldığı zaman ikilinin çok iyi bir uyum yakaladığı gözler önüne seriliyor. Seyirci grubuna ikilinin güzel enerjisinin geçmiş olması dizi adına da başlı başına bir başarı unsuru olarak öne çıkıyor.