Show TV dizisi olan Aile isimli projenin hayranları her yeni haftada yaşanan olayları dikkatli bir şekilde takip ediyor. Usta oyuncu Nur Sürer tarafından hayat verilen Hülya Soykan karakteri Aile dizisinin kilit rollerinden biri olarak yer alıyor. İzleyici grubu ünlü oyuncunun Hülya Soykan karakterini ne kadar başarılı ve hızlı bir şekilde özümsediğinin de farkında bir şekilde diziyi izlemeye devam ediyor. Usta oyuncu Nur Sürer, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde 2,5 yıl boyunca Feride karakterine hayat vermişti. Hayat verdiği bu karakter ile hafızalara kazanan Nur Sürer daha sonra Aile dizisine geçiş yaptı ve hızlı bir şekilde yeni rolüne büründü. Camdaki Kız Feride'den sonra Hülya Soykan olarak dizi hayranları ile buluşan ünlü isim iki karakter arasında başarılı bir geçire imza attı. Nur Sürer usta bir oyuncu olduğunu her yeni haftada kanıtlayan nitelikte bir performans sergiliyor.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Birbirinden çok farklı iki karaktere hayat veren Hülya Soykan rol geçişlerinde o kadar başarılı oldu ki oyunculuk yeteneklerinin ne kadar yüksek bir noktada olduğunu gözler önüne serdi. Aile dizisinde Hülya Soykan karakterini izleyenler Feride karakterini hatırlamıyor ve bu durum da oyuncunun geçiş noktasına ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Ustalık içerisinde Feride karakterinden Hülya Soykan karakterini geçiş yapan Nur Sürer bu şekilde genç oyunculara da adeta ders veriyor.

Dizi setinde yer alarak performans sergileyen ünlü oyuncular gerçekten hayat verdikleri karakterleri iyi bir şekilde uyum sağladılar. Çok etkili isimler aile dizisinde rol alıyor ve adeta rollerini yaşıyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi dizinin yayın hayatına başladığı günden bu yana zirvede yer alırken her yeni haftada da sosyal medyada isimlerinden söz ettiriyor. Başrol oyuncularının yanı sıra Emel Göksu ve Levent Ülgen gibi ünlü isimler de rollerinin hakkını veriyor. Elbette Nejat İşler ve Canan Ergüder de beğenilerek izleniyor.

Editör: Ecehan Acar