Son zamanlarda araç fiyatlarının yükselmesi, araç almak isteyenler için zorlu bir süreç haline geldi. Ancak Nissan yeni kampanyası ile sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Nissan, ayda sadece 1500 TL ödeyerek Micra model araç sahibi olma imkanı sunuyor.

Nissan kampanya detaylarına göre, kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Sadece Micra model araç için geçerli olan kampanya, araç fiyatlarının yüksek olması nedeniyle araç almakta zorlanan vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor.

Nissan kampanyası kapsamında Micra model araç için ayda 1500 TL ödeme yaparak araç sahibi olunabiliyor. Bunun yanı sıra Mayıs ayı boyunca geçerli olan kredi kampanyası ile X-Trail, Qashqai ve Juke model araçlar için de uygun fiyatlar sunuluyor. 240.000 TL'lik kredi için 12 ay vade seçeneği sunulurken %0,99 faiz oranı sunulacak.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Nissan kampanyası ile birlikte müşteriler, nakit alımlarda 40.000 TL'ye kadar indirim kampanyasından da yararlanabilecekler. Kampanya detaylarına göre, Sinpaş Yapı müşterilerinin yararlanabileceği belirtiliyor.

Araç fiyatlarının yükselmesi nedeniyle araç almak zorlaşırken, Nissan'un yeni kampanyası sıfır araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Siz de Nissan kampanyalarını takip ederek uygun fiyatlarla sıfır araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Editör: Vural Pars