Acil nakit ihtiyacı içinde olunduğunda düşük faiz oranları kullanılarak ihtiyaç kredisi kullanmak istemeniz halinde kamu bankaları aracılığı ile 0.49 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verileceği haberi gündeme müjdeli bir şekilde geldi.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Nakit ihtiyacı yaşayan ve nakit kullanmak isteyen kişilere, son dakika duyurusu geldi. 0.49 faiz oranı kullanılarak nakit imkanı sağlanacak olan bu kampanyanın detayları ile bankalar tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Acil nakit ihtiyacı yaşandığında düşük faiz oranı uygulanan ihtiyaç kredileri, birçok açıdan önemli ihtiyaçları gidermektedir. Bu durumda kamu bankaları aracılığı ile 0.49 faiz oranı ile ihtiyaç kredi kampanyaları başlatılmıştır. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile de başlatılmış olan bu kampanyadan faydalanabileceklerdir. Önemli olan koşul ise daha öncesinde bankalar üzerinden kredi kullanmış olma şartı vardır ve bu durumda 0.49 faiz oranı kullanılarak ihtiyaç kredisine başvurma imkanı vardır.

Ülkemizde uzun yıllardır kamu bankası olarak faaliyet gösteren bu bankalar aracılığı ile yapılacak olan ihtiyaç kredi başvurusunda beklemeden anında sonuç alınabilecek ve de 10.000 TL'ye kadar kullanılacak olan bütün kredilerde, 0.49 faiz oranı kullanılacaktır. Bu kampanyalı kredide 36 aylık vade ile ihtiyaç kredisi kullanılabilecektir. 0.49 faiz oranı kullanılarak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, banka kredi politikalarına uygun olunması halinde ve de bu bankalardan maaş alınması durumunda 10.000 TL'ye kadar olan nakit tutarlarda işlem yapılabilecektir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Kredi Başvurusu

krediler34-20

Kamu bankası olarak hizmetlerine devam eden Ziraat Bankası 0.49 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için, kredi başvurularını banka şubesinden ve internet sitesinden başvuru yapılmasına dair gerekli adımları atmıştır.

Nakit ihtiyaçlarının yaşanması durumunda kamu bankası Ziraat Bankası aracılığı ile 0.49 faiz ile ihtiyaç kredisi kullanılabilecek, ancak bankanın kredi başvuru şartlarının yerine getirilmesi durumunda bu krediler uygun faizler ile sunulacaktır.

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara ve de sigortalı olarak çalışmakta olan kişilere özel olarak başlattığı bu kampanyada, önceki dönemlerde bu banka üzerinden kredi kullanımı olan kişilere öncelik tanınacak ve düşük faizlerle kredi kullanılacaktır.

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de 0.49 faiz oranları kullanılarak ihtiyaç kredisi kullanmak mümkündür. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi başvurularını banka şubelerinden yapabilecektir. Resmi internet siteleri üzerinden giriş yaparak kredi için gerekli başvuru adımlarını takip edebilirsiniz.