Miray Daner isimli genç oyuncu Kuş Uçuşu dizisinde başarılı bir performans sergilemiş ve bu performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isim yakın arkadaşı olan Cihan Şimşek'in düğününe katılan isimler arasında yer aldı ve adından söz ettirdi. Büyük beğeni toplayan ve Netflix'te ilk sezonu geçtiğimiz sezonda yayınlanan Kuş Uçuşu ismini dijital dizi ünlü oyuncu için büyük bir şans olmuştu. Miray Daner projenin 2. ve sonraki 3. sezonun için de yoğun bir çaba ortaya koymuş ve sonraki sezonlar için çok heyecanlı olduğunu anlatmıştı. Projenin sonraki sezonları ile ilgili elde edilen bilgilere göre Kuş Uçuşu dizisinin 2 sezonluk çekimlerinin tamamlandığı ve montaj aşamasına geçildiği bilgisine ulaşıldı.

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay ile beraber dizinin başrolünde performans sergileyen genç oyuncu Miray Daner dizide 1. sezonda ortaya koyduğu etkili performansı ile sosyal medyada dikkat çekici bir başarı elde etmişti.

Genç oyuncu 2 ve 3 sezonları da çok merak edilen dizi hakkında konuşarak merak edilenleri yanıtladı. Dizide 3. sezonu bitirdiklerini açıklayan ünlü isim çok güzel geçtiğini ve seyircinin sonraki sezonları da çok beğeneceğine inandığını söyledi. Kuş Uçuşu dizisinin çok sevilen bir iş olduğunu da anlatan Miray Daner seyirci grubunun beğenmesini umduğunu da söyledi.

Dizide televizyon sektörüne yönelik hırlı bir karaktere hayat veren genç oyuncu Miray Daner dizi sonrasında televizyon sektörü ile ilgili düşüncelerini de aktardı. Rol alması ardından bu hikayelerin gerçek olduğunun düşünüldüğünü açıklayan Miray Daner aldığı yorumların da bu yönde olduğunu söyledi.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Düğünde kendisine gelen sorulara da samimiyet içerisinde cevap veren ünlü oyuncu bugüne şahitlik ediyor olmanın kendisi için çok güzel olduğunu da açıkladı. Kendisinin şu anda evlenmek istemediğini belirten genç oyuncu karşı olmadığını fakat hayatın ne getireceğinin belli olmadığını da söyledi.