Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Kova burcu ve yükselen kovalar 9 Mayıs 2023 tarihinde aileleri ile kafa karışıklığı yaşayabilecektir. Burç sahipleri yeni günde hafife aldıkları bir aile dinamiğinin şu anda istikrarsız göründüğünü düşünecektir. Onlar her ne kadar kararları veren belirli bir kişiye alışsa da yeni biri meydan okuyacak ve düzeni değiştirecektir. Kovalar ve yükselen kovalar salı gününde bir taraf tutmaya itilmiş ve ikisi arasında kalmış gibi hissedebilir. Diğer taraftan burası son derece yaratıcı bir yer olarak potansiyel anlamda mevcuttur. Kovalar ve yükselen kovalar yeni günde krizleri de fırsata çevirebilir ve olumlu adımlar atabilir. Onların enerjileri ise gün içerisinde farklı bir insanın enerjisine kolay bir şekilde entegre olmayacak ve onlar diğerleriyle ilişki kurma noktasında bazı zorluklar yaşayacaktır. Kendilerini bağımsız ve güçlü hisseden kova burçları yaşam tarzlarından da taviz vermek istememekte ve bu yönlerini korumaya çalışmaktadır.

Balık burcu ve yükselen balıklar 9 Mayıs 2023 tarihinde küçük sohbetler yapmaktan kaçınacak ve bu durum onlar için sinir bozucu olacaktır. Küçük sohbetler yapmayı sıkıcı bulacak olan balık burçları ve yükselen balıklar hayatlarının büyük gizemlerini de yeni günde derin bir şekilde incelemek isteyecektir. Yeni günde hevesli davranacak olan burç sahipleri bazı mantıklı cevapları da bulmak isteyecektir. Günün odağında balıklar ve yükselen balıklar sosyal hayatları ve sosyal çevrelerinin yer aldığını görecektir. Onlar günün ilk saatlerinde kardeşleri dostları ve çevrelerinde olan kişilerle iletişimlerinin yoğun olduğunu da görecektir. Günün ortasında ticari görüşmeler de yapmaları mümkün olan burç sahipleri yakınları ile olan bazı konuların yeniden gündeme geldiğinde görebilir. Diğer taraftan onlar eski tanıdıkları ve eski dostları ile de görüşmeler yapacaktır. Balık burçları ve yükselen balıklar alacakları haberler karşısında da şaşıracaktır.

Editör: Ecehan Acar