Kova ve yükselen kovalar 7 Mayıs 2023 tarihinde inançları ve doğru bildiklerin durumlar ile ilgili kendilerini savunmasız hissedebilir. Bu durum onları gün içerisinde bir tartışmaya hazırlayacaktır. Her ne kadar kova burçları ve yükselen kovalar hissettiklerini ve inandıklarını pek çok gerçekleri kanıtlamak adına can atıyor olsa bile diğer insanlar onları objektif bir şekilde dinlemeyecektir. Bu durum gergin bir hava oluşmasına sebep de olabilir ve çeşitli tartışmalar meydana gelebilir. Burç sahipleri için doğru cevabı bulmak çok önemlidir fakat bu tek başına onların duygusal ihtiyaçlarını karşılamak adına yeterli görülmeyecektir. Onlar ileriye doğru adım atmak adına konuştukları kişiden hangi düzeyde bir iletişime ihtiyaç duyduklarını anlamalı ve öncelikle buna sağlamaya çalışmalıdır. Pazar gününde kova burçları ve yükselen kovalar uzun bir süredir hayal kurdukları değişiklikleri yapmak için de çeşitli fırsatlar elde edebilir. Yeni gün onları destekleyecek ve gerekli olan güveni onlara verecektir. Bu şekilde bir kez adım attıktan sonra sonuna kadar gitmek de kova burçları için kolay olacaktır.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Balık ve yükselen balıklar 7 Mayıs 2023 tarihinde finansal yardımlarda bulunmak isteyebilir ve ihtiyaç sahiplerini arayabilir. Fakat yeni gün onlara farklı bir durum tavsiye etmekte ve farklı şeyleri göz önünde almaları gerektiğini söylemektedir. Onlar bu yardımı kendileri için mi yoksa gerçekten o insanların ihtiyaç duyduğu için ve yaptıklarını düşünmelidir. Eğer bir yardım yapılıyorsa burç sahipleri gerçekten kendi çıkarlarını ve sonrasında yaşayacakları güzellikleri düşünmeden yalnızca o insanlar için yapmalıdır. Fakat balık burçlarının değer görme ve kabul edilme arzuları güçlü gelecek ve onlar yardımları kendileri için yapmak isteyecektir. Farklı bir insanın alacağı hediyeye nasıl tepki vereceğini tam olarak kontrol edemeyen ve bilmeyen balık burçları kibar olmalı ve dikkatli adımlar atmalıdır.

Editör: Ecehan Acar