Koç burcu ve yükselen koçlar 7 Mayıs 2023 tarihinde maddi konular hakkında tartışmalar yaşayabilir. Yakın çevrelerinden olan bir kişi ile finansal konularda tartışma yaşayacak olan burç sahipleri yoğun bir gün geçirecektir. Fakat yaşanan bu tartışma yalnızca buz dağının görünen yüzdür ve konu aslında daha derinlerde saklıdır. Burç sahipleri çevrelerinde olan birkaç kişiyle tartıştıktan sonra insanların onları kabul etmeleri için özerkliklerini feda etmeleri gerektiğini düşünmektedir. Onlar Duygusal açıdan daha güvenli hissetmek için problemi farklı bir yönden ele almayı denemelidir. Onlar bu durumu farklı birine saldırarak elde edemez fakat sağlıklı bir sınır çekerek yollarına devam edebilir. Bununla beraber farklı birinin onlardan istediklerini yapmasını istiyorlarsa taleplerinin onlar için de iyi bir seçenek olduğunu göstermeleri gerekmektedir. Koç burçları ve yükselen koçlar somut dayanaklara sahip olduğu sürece kendilerini güçlü hissetmeye devam edecektir.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Boğa burcu ve yükselen boğalar 7 Mayıs 2023 tarihinde sağlık problemleri ile gündemde yer alabilir ve hastane işleri ile ilgilenebilir. Onlar güncel olarak uğraşmakta oldukları bir sağlık problemini anlamak adına derinlere bakmalıdır. Kafalarında da çeşitli sorular olan boğa burçları diğer insanların onlara verdiği cevaplardan memnun kalmayacaktır. Bu sebeple burç sahipleri bir değişiklik yapmak için kendilerini dinlemeli ve içlerinden geçen sesi takip etmelidir. Boğaların ve yükselen boğaların sorunları ile ilgili konuşma şekilleri gerçekten olayın seyrini değiştirecektir. Bununla beraber burç sahiplerinin hayatlarında var olan herkes bazı anlarda boğa burçlarına zor durumlar yaşatmaktadır. Gün sonunda tek başına kalan boğa burçları artık dinlenmek istemekte ve sorunların sona ermesini talep etmektedir. Özellikle aile bireylerinden destek görmek isteyen boğa burçları ve yükselen boğalar onların sevgilerini hissetmeye de ihtiyaç duymaktadır.

Editör: Ecehan Acar