Cuma akşamlarında izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi 29. yeni bölümü ile beraber sezonu noktaladı. Dizi başladığı günden bu yana çok iyi bir reyting süreci yaşarken ekranların da gözdesi olmuştu. Kızılcık Şerbeti süreç içerisinde en büyük rakibi olan Yalı Çapkını dizisini de geçmiş ve birincilik koltuğuna oturmuştu. Proje son haftalarda bir miktar reyting düşüşü yaşasa da sezonun en başarılı yapımlarından biri olarak yoluna devam ediyor. Özellikle sezon finali bölümü ile milyonlarca izleyeceği ekran başına toplayan Kızılcık Şerbeti dizisi yaşanılan olaylarla geceye damga vurdu.

Şüphesiz en üzücü sahnelerden biri Doğa karakterinin doğum yaptığı sırada ikiz bebeklerden birinin ölü olarak da olması oldu. Bunun yanı sıra k-Kıvılcım ile Ömer'in geçirmiş olduğu trafik kazası da seyirci grubunu oldukça üzdü. Sağlık çalışanı bir ölü bir yaralı var şeklindeki sözleri ile de izleyici grubuna büyük bir şaşkınlık yaşattı. Projenin 2 sezonunda hangi karakterin dizide oynayacağını araştırılırken izleyici grubu da yaşanılan kötü olaylar sebebiyle isyan etti.

88 Dakika Filmi Konusu Nedir? Gerilim Dolu Bir Zaman Yarışı... 88 Dakika Filmi Konusu Nedir? Gerilim Dolu Bir Zaman Yarışı...

İzleyici grubu dizide Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisini çok beğenmiş ve iki ünlü oyuncunun iyi bir partnerlik süreci yürüttüğünü belirtmişti. Seyirci grubun oldukça etkileyen Ömer ile Kıvılcım karakterleri senaryonun en beğenilen karakterlere arasında yer alıyordu. Fakat sezon finalinde yaşanan üzücü olaylar sonrasında çiftin ayrılması ise dizi izleyicilerini derinden üzdü.

Sosyal medyada Ömer ile Kıvılcım'ın beraber hikayede olmaya devam etmesi gerektiğini düşünen izleyici grubu sayısı dikkat çekti ve çok sayıda yorumlar yazıldı. Senaryonun gelecek sezonda nasıl ilerleyeceği henüz bilinmese bile bu dizi çiftini ayırmak izleyici grubunu memnun etmedi. Ömer ile Kıvılcım'ın geçirmiş olduğu kazanın muallakta kalması ve bir karakterin öleceğini açıklanması seyirci grubu arasında merakı da uyandırdı.

Editör: Ecehan Acar