Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor ve yeni bölümlerini ekranlarda yayınlıyor. 15 bölümünü geride bırakan söz konusu dizi projesinin reyting oranları da oldukça iyi olarak değerlendiriliyor. Proje son bölümünde AB kategorisinde günü ikinci olarak bitirdi ve bu durum da diziye karşı gösterilen ilginin hala yüksek olduğunu gözler önüne serdi. Dizi projesi ABC1 grubunda 3. sırayı ve tüm kişiler grubunda da 8. sırayı elde ederek adından söz ettirdi. Reyting oranlarında proje ortalamanın üzerinde sonuçlar elde ediyor ve bu durumda izleyici grubunun ilgisinin devam ettiğini kanıtlayan bir gerçek oluyor. Hikaye de dizide iyi gidiyor ve projenin oyuncu kadrosu gerçekçi bir performans sergiliyor.

Şu ana kadar Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları dizide yaşanan gelişmelerden oldukça memnuniyet duyuyordu. Kıvılcım ile Ömer karakterlerinin uyumu dizinin başından bu yana çok ilgi çeken bir durum olmuştu ve seyirci grubu çifti merak içerisinde izliyordu. Evrim Alasya ile Barış Kılıç'ın güçlü performansları dizi projesinde çok konuşulmuş ve sonraki bölümlerde de bu durumun devam etmesi istenilmişti. Ömer karakteri projenin 15. bölümünde bir türlü boşanamadığı Leman’ı artık istemediğini itiraf etmiş ve Kıvılcım’a aşık olduğunu söylemişti. Ömer'in itirafıyla projede her şey değişmiş ve seyirci grubu gelecek haftalarda ne olacağını merak içerisinde beklemeye başlamıştı. İzleyici kitlesi Kıvılcım ile Ömer'in romantizm içerikli ve aşk dolu hallerini çok merak ediyor ve yeni bölümlerde yaşanacak olan gelişmeleri izlemeyi iple çekiyor. İzleyiciler Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin diziye çok yakıştığını düşünüyor ve çiftin birlikte hayata tutunmasının sosyal medyada çok anlamlı olduğu konuşuluyor.

Ömer ve Kıvılcım adeta hayatlarında ikinci baharı yaşıyor ve seyirci grubundan ilgi topluyor. Bu durumda izleyici kitlesinin hayatlarına dokunuyor ve benzer durumda olan tek çok çift olduğu gerçeği öne çıkıyor. İkinci bir şans olarak dünyanın dört bir yanında birbirine sarılan ve hayatı birlikte yaşayan pek çok çift Kızılcık Şerbeti dizisini çok sevdi.

Hayatı tutunmak ve mutlu olmak için Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesindeki Kıvılcım ve Ömer karakterleri güzel bir örneği öne çıkarıyor. İnsanın her zaman aradığı kişinin bir şekilde bulunacağına işaret eden çift seyirci kitlesinin dikkatini çekiyor. Sosyal medya da yapılan paylaşımlardan da seyirci grubu dizinin bu şekilde ilerlemesinden çok memnun olduklarını ortaya koyuyor. Kıvılcım ve Ömer'in mutluluğu hak ettiğini belirten seyirci kitlesi ve görmek istedikleri sahnenin bu olduğunu yazıyor. Sizler için haberimizin devamında seyirci grubu tarafından çok sevilen Ömer ve Kıvılcım çiftinin hikayesi hakkında detayları yazdık.

Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Leman karakterinin sevdiği adamı kaybetmesinin çok üzücü olduğunu belirten birçok dizi hayranı da farklı duygular yaşadıklarını söylüyor. Bir süre önce hikayesi tamamen değişikliğe uğrayan Kızılcık Şerbeti dizisinin sonraki bölümlerinde Kıvılcım ile Ömer arasında yaşanacak olan gelişmeler merak ediliyor.

Editör: Ecehan Acar