Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi sezona damga vurmaya devam ediyor ve cuma akşamlarında hayranları karşısına çıkıyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm ne zaman ve hangi gün? Show TV ekranlarının sevilen bir dizisi olan Kızılcık Şerbeti, her yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Dizi hayranları her yeni haftada Kızılcık Şerbeti dizisini büyük bir heyecan içerisinde takip ediyor ve neler yaşanacağını araştırıyor. Sizler için haberimizin devamında Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Ömer'in açıklamalarını yazdık. İşte Barış Kılıç tarafından hayat verilen Ömer karakteri ve gelecek bölümler hakkında detaylar...

Söz konusu dizi projesi Türkiye'deki kültürel yapıya uygun olması sebebiyle beğeni topluyor. Güncel yaşantıya uygun olan hikayesiyle de dikkat çeken Kızılcık Şerbeti her hafta yüksek reyting oranları olarak yoluna devam ediyor.

Ünlü oyuncu Barış Kılıç rol aldığı dizide Ömer karakterini canlandırıyor ve Evrim Alasya ile çok başarılı bir partnerlik süreci geçiriyor. Dizide yaşanılan olayların gerçek olması sebebiyle pek çok izleyicinin dikkatini çektiklerini söyleyen Barış Kılıç dizinin başarısını bu konuya bağladı.

Projenin yeni bölümünde yaşanacak olan olaylar ise senaryonun devamlılığı açısından oldukça önemli bir yerde bulunuyor. Kısa süre içerisinde sezon finali yaparak seyirci kitlesine kısa bir süreliğine veda edecek olan dizide özellikle Fatih karakteri hamile karısını aldattığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Abdullah Gördükleri Karşısında Ne Yapacak, Doğa’ya Yardım Edecek Mi?

Karısı Doğa’yı Aylin ile ilk kez aldattığında çok pişman olan Fatih yeni bölümde yeni aynı hatayı tekrarlayacak fakat bu sırada sürpriz bir şekilde Abdullah da bunu öğrenecek. Bu sırada Doğa ise bebeklerinin velayetini almak için gerekli delilleri toplama çabasında olacak ve büyük bir acı yaşayacak. Doğa’ya bu süreç içerisinde Alev yardım edecek ve o da seyirci kitlesi gibi Fatih'e çok sinirlenecek. Dizinin yeni bölümlerinde dava sürecinde yaşanacak olan olayları izleyeceğiz.