Kış ayı bir ona bir haller oldu... Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün dekolteli elbisesi görenleri baştan çıkardı! Kısmetse olur programıyla tanınan Cansel paylaştığı pozlarla hayranlarının kalbini ve gönlünü fethediyor. Ünlü isim son paylaştığı fotoğrafta dekolteli elbisesiyle herkese taş çıkarttı ve dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu. 

Beğeni yağmurunun yanı sıra Cansel Çördük aynı zamanda yorum yağmuruna da tutulmayı başardı. Birçok beğeni ve yorum alan Cansel’in paylaşımları herkes tarafından ilgiyle karşılanıyor. Cansel Çördük tarafından yapılan açıklamalarda gelecekte daha dekolte kıyafetler paylaşacağını dile getirdi.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Yakın zamandan bu yana özellikle derin dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken Cansel Çördük’ün sosyal medyada da sıklıkla gündeme geldiğini ifade edebiliriz. Bu durum kendisini beğeni oranlarıyla da gösteriyor!

Beğeni Yağmuru Geldi!

Son paylaşmış olduğu dekolteli kıyafetlerle adından sıklıkla söz ettiren güzel isim her geçen gün hayran kitlesini büyütüyor. Güzel fiziğiyle ve doğal duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Cansel paylaşmış olduğu dekolte kıyafetlerle hayranlarının iştahını kabartıyor. 

Cansel Çördük paylaştığı fotoğraflarda özellikle göğüs dekolteli kıyafetleriyle ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Göğüs dekolteli kıyafetleriyle Cansel dakikalar içinde binlerce beğeni toplamayı başarıyor. Bunun yanında sosyal medya platformunda keşfet bölmesinde en önde çıkan isimler arasında yer almayı başarıyor. 

Pozları İştah Kabartıyor

Cansel Çördük’ün başarılı pozları hayranlarının ağzını açık bırakıyor. Pozları gören hayranları ‘’Baya escort oldu bu’’ şeklinde bel altı yorumlar yaptı. Cansel Çördük ise yapılan yorumların hepsine kalp bırakarak yorumların hoşuna gittiğini dile getirdi. 

Cansel Çördük tarafından yapılan açıklamalarda gelecek sezonlarda dizi ve filmlerde de boy göstereceğini dile getirdi. Birçok reklam iş birliği teklifleri alan Cansel Çördük gelecek günlerde adından daha sık söz ettirmesi bekleniyor. Cansel paylaşmış olduğu ateşli fotoğraflarla ve paylaşımlarla hayranlarının ilgisini çekmeyi başarıyor. 

Bunun yanında takipçi potansiyelini de genişletmeyi başaran Cansel’in gelecek günlerde daha ateşli pozlar vermesi bekleniyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bikinili fotoğraflarıyla ve açık tarz model elbiseleriyle ilgileri üzerine çeken Cansel özgüveniyle herkesi büyülüyor.

haber24.com özel haber