Yaz döneminde seyirci karşısında çıkacak olan Kısmet isimli dizi projesi Fox TV ekranlarında yayınlanacak. 1. bölümünü 16 Haziran Cuma akşamı da yayınlayan dizi projesinde birbirinden başarılı oyuncular performans sergiliyor. Özge Özacar ile Cem Gelinoğlu'nun başrollerde performans sergilediği dizi projesinde karmaşık bir aşk hikayesi ekranlarda yayınlanacak. Seyirci grubunu ekrana çekmeye çalışan bir yapım olarak öne çıkan Kısmet isimli dizi henüz 1. bölümünü ekranlarda yayınlamasına rağmen kısa süre içerisinde geniş bir kitleyi peşinden sürükledi.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Dizide anlatılan karmaşık aşk hikayesi Kısmet Apartmanı’nda yaşanacak ve Avukat Doğan ile komşusu Melike arasında yaşananlar izleyici ile buluşacak. Doğan karakterinin Melike karakterine olan aşkı ve iki aile arasında yer alan sosyal farklılıklar da ilgi çekecek. Bu sosyal farklılıklar ile birlikte iki karakterinde birbirinden farklı özelliklere sahip olması hikayenin karmaşık bir hal almasına sebep olacak.

Melike ile Doğan’ın bir türlü kavuşamama halleri ile olaylar gelişecek. Dizi projesinde Kısmet Apartmanı’nda yaşanacak olan gelişmeler ile beraber seyirci grubu da yeni olayları izleyecek. Çekişmeli ve eğlenceli bir aile komedisi olarak öne çıkan bu dizide iki başrol oyuncusu da birbirinden iddialı bir şekilde dizide yer alacak.

Ünlü oyuncu Cem Gelinoğlu dizide hayat verdiği karakter hakkında konuştu ve Doğan’ın mahallenin çok sevip saygı duyduğu ve eğlenceli bir karakter olduğunu söyledi. Doğan'ın kendi duvarları olan bir insan olduğunu ifade eden Cem Gelinoğlu onun yıkılmaz duvarları olan bir insan olduğunu fakat yıkılmaz demeyeceğini söyledi ve izleyici grubunu gülümsetmeyi başardı.

Özge Özacar ise Melike karakterinin kendisini çok heyecanlandıran bir karakter olduğunu anlattı ve açıklamaları ile izleyici grubunu meraklandırdı. Dizinin kadın başrolü olarak büyük bir sorumluluk üstlenen ünlü oyuncu titizlikle takip ediliyor.