Senaryosu Kübra Sülün tarafından yazılan, yapımcılığı Ay Yapım tarafından üstlenen ve yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı yeni dizi Ya Çok Seversen dikkat çekici bir yapım olarak adından söz ettiriyor. Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan Ya Çok Seversen dizisi ilk bölümünü 6 Temmuz Perşembe akşamında hayranları karşısına çıkaracak. Oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler ve özellikle başrol oyuncularının seçimi Ya Çok Seversen isimli dizi ile ilgili olarak en çok konuşulan nokta oldu. Kerem Bürsin'in partneri olarak Hafsanur Sancaktutan isimli genç oyuncu tercih edildi ve bu seçim çok konuşuldu. Lısa süre içerisinde seyirci kitlesi ile buluşacak olan Ya Çok Seversen dizisi afişini de yayınladı ve bu gelişme ile magazin gündemin üst sıralarında adından söz ettirdi.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Ekranların iki sevilen oyuncusu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerinde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi oyuncuları kimdir, oyuncu kadrosunda kimler ve hangi isimler rol almaktadır? Uyumu ile çok konuşulan başrol oyuncularının yanı sıra kadroda yer alan ünlü isimler de dikkat çekti. Şerif Erol, Hatice Aslan, Nazmi Kırık, Cemre Ebüzziya, Mine Kılıç, Durukan Çelikkaya, Özgün Akakçe, Adin Külçe, Aziz Caner İnan, Lara Pera Aslan ve Oğulcan Armağan Uslu gibi isimler yer alıyor. Yayın hayatına başlamak için geri sayım devam ediyor ve kadroda yer alan başarılı oyuncular merak içerisinde performans sergilemeleri için merak ediliyor.

Dizi projesinde Ateş ile Leyla'nın hikayesi anlatılacak ve Kerem Bürsin Ateş, Hafsanur Sancaktutan Leyla karakteri ile projelerde boy gösterecek. Annesinin ölümü ardından küçük yaşlarda yatılı okula gönderilen Ateş tekrardan aile evine dönmemiş ve yurt dışında hayatını kendi ayakları üstünde geçirmiş bir isim olacaktır. Diğer taraftan da insanları kandırarak para kazanan ve gerçek ailesine hiç tanımamış olan Leyla'nın hikayesi dizide dikkat çekecektir.