Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hayranları uzun süredir ünlü ismi ekranlarda görmek istiyor. Ankara'da 1974 tarihinde dünyaya gelen ünlü isim son olarak 2018 yılında televizyon ekranlarında boy göstermişti. Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli dizide performans sergileyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, daha sonra Alev isimli dijital dizide rol almıştı. Bu dizide Kemal karakterini canlandıran oyuncu şu anda ise bir projede yer almıyor. Seyirci grubu senelerdir oyuncunun televizyon ekranlarına dönüş yapmasını bekliyor ve onu güçlü bir dizide izlemek istiyor.

Ünlü ismin sıklıkla yapımcılar tarafından da teklifler aldığı bilinse de oyuncunun dizilerden neden uzak durduğu merak konusu oluyordu. Konu hakkında elde edilen bilgilere göre ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun dizilerde yer almama sebebi hakkında detaylara ulaşıldı. Bir grup izleyici Kenan İmirzalıoğlu'nun senaryoları beğenmediğini düşünüyor ve güçlü bir senaryo gelmesi halinde Kenan İmirzalıoğlu'nun ekranlara dönüş yapacağı bekleniyordu. Fakat gerçek ise farklı çıktı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun farklı bir şey düşündüğü öğrenildi.

Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile olan evliliğinden Leyla ve Lalin isminde iki kızı olan ünlü isim bu kararı kızları için aldığını açıkladı. Güzel oyuncu Sinem Kobal ile aşk evliliği yapması sonrasında iki kız çocuk sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu güçlü bir şekilde babalık heyecanını yaşıyor. İki kızının büyüme sürecinde oyuncu onların yanında olma kararı aldı ve bu şekilde uzun set süreçlerini kabul etmediğini ifade etti.

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde NTV ekranlarında yayınlanan Empati isimli programa konuk oldu ve merak edilen sorulara içtenlikle yanıt verdi. Oyunculuk mesleğini şu anda kızlarının büyüdüklerini görebilmek için yapmadığını belirten ünlü isim bu şekilde merak edilenleri de yanıtlamış oldu. Başarılı oyuncu evliliği ve daha sonrasında baba olması hakkında konuşarak hayatının tamamen değiştiğini anlattı.