Veda Mektubu isimli televizyon dizisi projesi 2022 2023 sezonunda Kanal D ekranında seyirci kitlesi ile buluşan bir proje olmuştu. Söz konusu dizi projesinin reyting oranları beklenildiği kadar olmasa bile dizinin devam etmesi yönünde bir kararlılık görüldü ve kanal da projeyi bırakmak istemedi. Yaz döneminde söz konusu dizi projesi Veda Mektubu’nun bir süre boyunca daha seyirci kitlesiyle Kanal D ekranında buluşacağı düşünülüyor.

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Kanal yaz dönemi için Ya Çok Severse ve Dönence isimlik yeni dizi projelerinin hazırlığına başladı fakat diğer taraftan Veda Mektubu dizisini de bırakmayacağını belirtti. Yaz dönemi tanıtım videosundan anlaşılan bu bilgiye göre Kanal D'nin Veda Mektubu isimli dizi projesinden memnun olduğu düşünülüyor. Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar ve Emre Kıvılcım gibi birbirinden başarılı oyunculardan oluşan Veda Mektubu dizisi oyuncu kadrosu ile de beğeni toplamakta. Dizi projesi yayın hayatına Pazartesi akşamlarında da devam edecek ve izleyiciyle buluşacak.

Yaz dönemi tanıtımında Kanal D tarafından paylaşılan videoya göre Veda Mektubu dizi projesine yer verilmiş olunmasının da büyük bir önemi bulunuyor. Projenin yaz döneminde hangi tarihe kadar yayınlanacağı da merak ediliyor fakat bu konu ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. Dizinin yaz sezonunda almış olduğu reyting sonuçlarına göre bu konu hakkında daha net biliyorum yapılacaktır. Diğer taraftan 4 Temmuz salı akşamında 1. bölümünü ekranlarda yayınlayacak olan Dönence isimli televizyon dizisi projesinde yaz ekranında seyirci grubunun gözdesi olacağı düşünülüyor. İzmir Foça'da çekimleri yapılacak olan Dönence dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkat çekmekte. Henüz yayın hayatına başlamadan merak konusu olan ve tanıtımları ile ilgi çeken Dönence dizisi titizlikle takip ediliyor.