Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni kampanyada banka borcu olan tüm vatandaşları 200000 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Kamu bankaları üzerinden banka borcu olan tüm vatandaşlar, hem bu bankalardaki hemde diğer bankalardaki güncel ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatarak, uygun faizlerle kredi ödemeleri alabilmektedir. Bankalar üzerinden başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyalarında çok hızlı bir şekilde ödeme alacak olan vatandaşlara belirli kredi politikalarına uygun olarak ihtiyaç kredisiyle birlikte borç kapatma kredisi ödemesi verilmektedir. 

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi...

Borç kapatma kredilerinde en çok tercih edilen banka, kamu bankası Ziraat Bankası olmaktadır. Ziraat Bankası üzerinden borç kapatma kredisi almak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve kredi kullanabilirsiniz. Banka borç kapatması gururlanacak konu olan kişiler, ihtiyaç kredisi gibi T. C Ziraat Bankası kredi politikalarına uygun olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşların banka müşterisi olması durumunda internet sitesi üzerinden başvuruları gerçekleştiriliyor. 

Halkbank ve Vakıfbank borç kapatma kredisi...

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de borç kapatma kredisi alabileceksiniz. Halkbank Vakıfbank üzerinden borç kapatma kredisi kullanarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 36 ay vadeli kredi ödemesi verilmektedir. Banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi başvurunuzu yaparak hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz. 

Emekli maaş hesapları üzerinden de ihtiyaç kredisi borç kapatma kredisi kullanacak olan kişilerin banka müşterileri olmaları durumunda düşük faizlerle ihtiyaç kredileri 200000 TL'ye kadar ödenecek, diğer bankalardaki olan borçlar kapatılacaktır.