Reyting rekortmeni hukuk temalı dizi Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolleri paylaşıyor. Ay Yapım imzalı olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi dün akşam çok konuşulan bir sezon finali bölümüne imza attı. Kısa bir süreliğine dizi hayranlarına veda eden Yargı dizisi Savcı Ilgaz'ın ölümüyle seyirci kitlesini üzüntüye boğdu ve geride bazı soru işaretleri bıraktı. Nefes kesici bir sezon finali bölümünü dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlayan hukuk temalı dizi projesi usta Senarist Sema Ergenekon'un başarısı ile sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Hem ilk hem de 2. sezonu ile izleyici grubunun gönlünde adeta taht kuran Yargı dizisi 3 sezonda da ekran ömrüne devam edecek. Oyuncu kadrosu ise Yargı dizisinde 2 sezon boyunca nasıl bir sezon geçirdiklerini anlattı ve 3. sezona dair samimi açıklamalar gerçekleştirdi. Sizler için haberimizin devamında Yargı dizisi oyuncularının 3. sezon hakkında yapmış olduğu yorumları ve dizinin senaryosunda yaşanacak olan gelişmeleri detaylı bir şekilde yazdık.

Kaan Urgancı tarafından hayat verilen Ilgaz karakteri son 2 bölümdür Yargı dizisinde en çok konuşulan isim oldu ve karakterin gelecek sezonda var olup olmadığı merak edildi. Dizinin 2 sezonu sonrasında önemli açıklamalar yapan Kaan Urgancıoğlu karakter için bu sezonun oldukça hareketli geçtiğini anlattı. Ilgaz'ın hem mutluluklar yaşadığını hem de kaybetme korkuları olduğunu ifade eden Urgancıoğlu, Ilgaz’ın zaman zaman umutsuzluğa düşse de hiçbir zaman pes etmediğini belirtti. İnandıklarından ödün vermeyen bir karaktere sahip olduğunu ifade eden oyuncu merak edilenleri bu şekilde yanıtladı.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde Arka Sokaklar'ın yıldızı Kirli Sepeti dizisinde

Harika bir ekip ile beraber çalıştıklarını söyleyen Kaan Urgancıoğlu gelecek sezonda Ilgaz karakterine ne olacağını açıkladı ve Sema Ergenekon'un harika fikirleri olduğuna emin olduğunu söyledi.

Editör: Ecehan Acar