İş Bankası'nın avantajlı 50 bin TL kredi kampanyası ile acil nakit ihtiyacınızı giderebilir ya da borcunuzu kapatabilirsiniz. Ekonomik zorlukların arttığı ve nakit ihtiyacının daha da önem kazandığı şu günlerde İş Bankası bu teklifi ile vatandaştan tam not aldı. İşte kredinin detayları.

İş Bankası'nın 50 bin TL kredi kampanyası, özellikle okulların açılmak üzere olduğu ve harcamaların arttığı bu dönemde finansal destek arayışınıza son vermek için mükemmel bir fırsat olabilir. Peki bu kredide vade ve faiz oranları ne kadar? Şimdi İş Bankasının yeni ihtiyaç kredisinin özelliklerine ve oranlarına bakalım.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

para-GlWS_cover

Sadece birkaç basit adımda başvurunuzu tamamlayarak İş Bankası'nın avantajlı kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. İster size en yakın İş Bankası şubesine uğrayarak isterseniz de resmi internet sitesi üzerinden online başvuru yaparak işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İş Bankası, düşük faiz oranları ve esnek ödeme koşulları sunan 50 bin TL kredi kampanyası ile finansal hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için bu kredi kampanyasını başlattı. İş Bankası'nın sunduğu fırsatlardan yararlanarak daha parlak bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve farklı kredi türleri hakkında bilgiler almak için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

FAİZ ORANI NE KADAR?

Bankadan yapılan açıklamada “Türkiye İş Bankası olarak, son derece düşük faiz oranlarıyla 50 bin TL kredi kampanyamızla müşterilerimize finansal destek sağlamaları için eşsiz bir fırsat sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bireylerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak üzere tasarlanan bu kampanyanın, finansal istikrarın sağlanması yolunda önemli bir adım olacağına inanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Bu kredinin 36 ay vadesi olduğu ve sadece 2.775 TL'lik aylık taksitlerle geri ödeme yapılacağı öğrenildi. Yapılan açıklamanın devamında “Bu kampanya, müşterilerimizin bütçelerini zorlamadan geri ödemelerini kolayca yönetebilmelerini sağlıyor.” denildi.

Editör: Ertuğrul Kıyı