Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile düet yaptığı “Mühür” ile ismini duyuran Irmak Arıcı, şarkıcı olmak istediğini ailesine söylediği sırada karşılaştığı tepkiyi anlatarak dikkatleri üzerinde topladı. Babasının müzik yapacağını öğrendiği zaman, “Bu kapıdan çıktığında tekrar gelemezsin” dediğini belirtti. Sunuculuğunu İpek Açar’ın üstlendiği İpek Yolu isimli programın bu haftaki konuğu olan genç şarkıcı Irmak Arıcı, merak edilenleri yanıtladı ve magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı.

Samimi açıklamalarda bulunan genç isim, Mustafa Ceceli ile düet yaptığı Mühür isimli parça ile ismini duyurmuş ve müzik yolculuğuna adım atmıştı. Ablasının müzik öğretmeni olduğunu ifade eden Irmak Arıcı, babasının da bağlama çaldığını ve kendisinin de ortaokulda şarkı sözü yazdığını belirtti. Yazma aşkının okulda başladığını ifade eden genç isim annesi ve babasının Türk Sanat Müziği korosuna gittiğini ve 6 sene boyunca onlarla koroya gidip geldiğini ifade etti. Her ne kadar ismi yeni nesil olarak geçse de türküyü ve Türk Sanat Müziği’ni çok sevdiğini ve onların kendisine daha kıymetli geldiğini ifade etti. Ancak babasının tepkisini de anlatan yetenekli şarkıcı Irmak Arıcı, samimi açıklamalar gerçekleştirdi.

26 yaşındaki şarkıcı veterinerlik üzerine eğitim aldığını belirtti ve babasının şimdi ise mutlu olduğunu söyledi. Yetenekli isim Irmak Arıcı, veterinerlik yapmak istediğini de anlatırken veteriner hekimlere daha çok değer verilmesini dilediğini de ifade etti. Mesleğin hem okurken hem de çalışırken çok zor olduğunu ifade eden şarkıcı, veterinerlerin derdini anlatamayan canlılar ile uğraştığını söyledi.

Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman? Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman?

Geçtiğimiz Ağustos ayında şarkıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüş ve sevenlerinden çok sayıda tepki toplamıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan şarkıcı gerçeği bilmeden kendisini yargılandıklarını söyledi. Olayın göründüğü gibi olmadığını ve yaptığının kendisine karşı ağır hakaret ve taciz sonrasında yaşandığını açıkladı.