ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kalp Yarası isimli dizide hayat verdiği Ferit karakteri ile ilgili üzerinde toplayan ünlü oyuncu Gökhan Alkan, geçtiğimiz hafta doğum gününü kutladı. 8 Aralık 2021 tarihinde 35 yaşına basan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından da çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Yasak Elma isimli dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Nesrin Cavadzade ile bir süredir beraber olan Gökhan Alkan kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi ile özel bir doğum günü partisi düzenledi. Nesrin Cavadzade ise bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve takipçilerinden beğeni dolu yorum aldı. Kıyafet tercih ile de hayranlarını şaşırtan oyuncu ışıltılı beyaz bir elbise tercih etmiş ve kafaları karıştırmıştı.

Ünlü çiftin sevenleri Gökhan Alkan'ın, sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye evlenme teklifi ettiğini bildiği için çiftin nikah paylaşımı yaptığını zannetmişti. Fakat kısa süre içerisinde fotoğrafların bir doğum günü kutlaması anında çekildiği anlaşılmış ve gerçekler ortaya çıkmıştı. Yine de oyuncunun bazı takipçileri “nikah öncesi prova” şeklinde de yorumlar yazmıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden aynı kutlamadan farklı kareleri paylaşan Gökhan Alkan dikkatleri üzerinde topladı. Romantik pozlarını takipçilerine beğenisine sunan ünlü oyuncu hayranlarını mest etti fakat bir konu da merak edildi. Gökhan Alkan'ın bu fotoğrafları neden günler sonra paylaştığı tartışıldı ve konu dikkat çekti.

Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman? Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman?

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan paylaştığı fotoğrafları takipçilerinin yorumlarına kapattı ve yapılan bu sosyal medya hamlesi ünlü oyuncunun sevenlerinin gözünden kaçmadı. Neyaz ışıltılı bir elbise ve siyah renkte bir takım ile çekilen fotoğraflar ünlü çiftin hayranlarını heyecanlandırdı, nikah tarihi merak konusu oldu. Çiftin evlenmesini dört gözle bekleyen hayranlar ünlü çiftin sosyal medya hesaplarını sıklıkla kontrol ediyor. Diğer taraftan başarılı oyuncu Gökhan Alkan'ın doğum günü fotoğraflarını günler sonra paylaşması ise dikkat çekici bir gelişme olarak görüldü.