Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Denizbank, Akbank, TEB ve QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kampanya ile 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi veriyor. Nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilerin katılabileceği bu kampanyalar sayesinde, acil ihtiyaçlarınız için hemen işlem yapılarak ihtiyaç kredisi alabilir ve aynı gün içinde ödemeler kendi hesaplarınıza yapılır.

Bankaların kredi şartlarına uygun olan müşterilere verilen onayla 50000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, 36 ay vadeli düşük faizli kredi imkanından faydalanabilirler. Gelir belgesi sunmadan ihtiyaç kredisi almak isteyenler, başvurularını banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları veya cep telefonları üzerinden atacakları SMS ile gerçekleştirebilirler.

3 ay ertelemeli olarak verilecek bu kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilir ve böylece rahat bir nefes alabilirler.

Kredi başvurularını yapabilmek için bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak ihtiyaç kredisi başvuru formlarını doldurmanız yeterli olacaktır. Banka hesabı olan müşteriler ise mobil uygulamalar üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirerek onay alan müşteriler, aynı gün içinde 36 ay vadeli kredi kullanma imkanına sahip olurlar. Bankaların SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilere, oturdukları yerden cep telefonları üzerinden atacakları mesajlarla kredi onayı verildiği de belirtiliyor.

Kısacası, Denizbank, Akbank, TEB ve QNB Finansbank'tan gelir belgesiz ve hızlı bir şekilde 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. SMS ile başvuru yaparak veya banka şubelerine giderek kolayca kredi kullanabilir ve acil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.