Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Türk Hava Yolları'nın davetlisi olarak Panama ve Meksika ziyaretinde bulunan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek magazin gündeminde adından söz ettirdi. Türk dizilerinin Güney ve Kuzey Amerika kıtalarındaki bilinirliğine katkıda bulunan ünlü oyuncu Türk dizi sektörünün ülkemizde de konuşulmasına yardımcı oluyor. Geçtiğimiz hafta ünlü isim Panama ve Meksika'da düzenlenen etkinlikleri katılım göstererek dikkatleri üzerinde topladı.

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek toplamda 4 sezon boyunca rol aldığı unutulmaz dizi Bir Zamanlar Çukurova isimli projede çok önemli başarılara imza atmıştı. Türkiye'deki hayranlarının yanı sıra yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Hilal Altınbilek son olarak yapmış olduğu Panama ziyaretiyle magazin gündeminde adından söz ettiren ünlüler arasında yer aldı. Ünlü isim Panama’ya giden ilk resmi Türk oyuncu oldu ve orada hayranlarının yoğun ilgisi ile karşı karşıya geldi.

Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek yoğun bir ilgi ile karşılaştığınız söyledi ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dizilerinin Türkiye'den binlerce kilometre mesafede olan ülkelerde izlendiğini açıklayan ünlü isim bu yoğun ilginin çok onur verici olduğunu da anlattı. Ünlü oyuncu Türk dizilerinin Türkiye turizmine katkıda bulunduğunu da açıklarken bunu yerinde gördüğünü anlattı. Karşılaştığı manzara sonrasında dizilerde emeği geçen herkes ve mesleği ile gurur duyduğunu açıklayan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek açıklamaları ile çok konuşuldu.

Oyuncu vermiş olduğu bir röportaj esnasında dizisi yayın hayatına başladıktan sonra Panama’da doğan çocuklara Züleyha adının verildiğini söyleyerek duygulandı. Hilal Altınbilek ile beraber düzenlenen etkinlikleri Türkiye İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Aksoy da katılım göstererek magazin gündeminde adından söz ettiren isimler arasında yer aldı. Özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği güçlü performans ve başarıları ile adından söz ettiren Hilal Altınbilek bu defa Panama ziyaretiyle gündemde bulunuyor.

Editör: Ecehan Acar