Faturalarınızı ucuzlatacak yöntemi bulduk... Her şey ateş pahası! Devir tasarruf devri! Son dönemlerde birçok kaleminde olduğu gibi evlerin temel ihtiyacı olan elektrik, su, doğalgaz, internet gibi tüketim kalemlerinde de büyük fiyat artışları oldu. Bu durum birçok haneyi tasarruf yapmaya itti. Sizde evinizde tasarruf yaparak gelen yüksek fiyatlı faturaları bir nebze olsun düşürmek isterseniz sosyal medyada konu hakkında öneriler veren uzmanlara kulak verebilirsiniz. 

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

Küçük Ev Aletlerini Doğru Kullanmak Önemli 
 

Evlerde insanların en büyük yardımcıları olan küçük ev aletleri dikkatli şekilde kullanılmazsa elektrik faturalarının artmasına sebep olmaktadır.

Su kaynattığınız her zaman sadece su ısıtıcılarından yardım almanız ve ocağı tercih etmemeniz hem doğalgaz hem de elektrik harcaması yapmanızın önüne geçecek ve size tasarruf olarak dönecektir. Yine tost makineleri fırınlara göre daha az enerji harcamaktadır. Bu nedenle tost makinesine sığan yemeklerinizi fırında yapmayabilirsiniz. 

Mikrodalga Fırınlara Dikkat!

Mikrodalga fırınlar normal fırınlara göre daha az enerji harcamaktadır. Yemeklerinizi mikrodalga fırında yapmakta daha tasarruflu olacaktır. Son olarak kullanmadığınız televizyon ve bilgisayarları kapatmakta size büyük fayda sağlayacaktır. 

haber24.com özel haber