Hemen PTT ye Koşun 1100 TL Hesaplara Yatırıldı: Yaşanan son dakika ve flaş haberle birlikte PTT üzerinden bin yüz TL yatırıldığı belirtiliyor. Konuya dair ise hemen PTT üzerinden 1100 TL nin alınabileceği açıklanıyor. Hesaplara 1100 TL yatacak, paranızı PTT üzerinden alacaksınız manşetli haber bir anda gündeme geldi. PTT üzerinden hesaplara 1100 TL yatırılacağı ifade ediliyor. Devlet tarafından verilen destekler milyonlarca vatandaş tarafından merak içerisinde beklenirken yeni bir ödeme haberi daha geldi. Gelen bu haberle birlikte PTT hesaplarına bin yüz TL yatırılacağı belirtiliyor. Bu destek ödemelerinin arasında er ve erbaş olarak görev yapmayan ailelere yapılan yardımlar yer alıyor. Maddi durumu iyi olmayan erbaş ailelerine 1100 TL ödeme yapılacak.

Er ve Erbaş Ailelerine Müjdeli Haber

Pandemi dönemi süresince devlet tarafından dar gelirli vatandaşlar için çok sayıda destek ödemeleri yapıldı. Yeni gelişme ile birlikte ise er ve erbaş aileleri için 1100 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu karara göre PTT üzerinden er ve erbaş aileleri için bin yüz TL destek ödemesi verileceği açıklandı. PTT üzerinden yapılacak olan ödemeler ise TC kimlik numarası ile anında alınabilecek. Bununla birlikte ise muhtaç olan kişiler içinse devlet her ay düzenli olmak üzere 550 TL destek ödemesi veriyor. Ödeme tutarları ise farklılık gösterebiliyor. Dar gelirli ve muhtaç kişiler içinse her ay 550 TL ödeme yapılıyor.

Devlet Tarafından Sunulan Destek Ödemeleri

hemen-ptt-ye-kosun-1100-tl-hesaplara-yatirildi11

Devlet tarafından sunulan destek ödeme paketleri duruma göre değişiklik yaşıyor. Asker aileleri için de devlet tarafından çeşitli destek ödemeleri sunuluyor. Asker aileleri askerlik belgesi ile PTT ye giderek sunulan bu ödemelerden faydalanabiliyor. Tüm destek ödemeleri ise en yakın PTT şubeleri üzerinden otomatik olarak açılan hesaplara yatırılıyor.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Bununla birlikte ise kısa dönem askerlik yapan askerlerin aileleri için de çeşitli ödemeler veriliyor. Bu ödemelerde yine PTT üzerinden yapılıyor. Şart ve koşullara uygun olan kişiler durumlarına göre sunulan bu ödemelerden faydalanabiliyor. Her ay düzenli olarak verilen  bu ödemeler dar gelirli ve muhtaç olan kişiler için geçerli oluyor.