Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse bir süredir ekranlardan uzakta kalmış ve hayranlarına kendisini özletmişti. Ünlü oyuncu Beni Affet dizisinde Leyla karakterini canlandırmış ve güçlü bir performans sergilemişti. Bunun yanı sıra Kara Sevda Zeynep olarak da bilinen genç isim 2009 senesinden bu yana televizyon ekranlarında performans sergiliyor. Birbirinden farklı yapımlarda rol almayı tercih eden ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse son yıllarda ise bir duraklama dönemine girmişti. Büyük bir projeye imza atarak güçlü bir çıkış yapamayan ünlü oyuncu hem kendisini hem de hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Hazal Filiz Küçükköse Kara Sevda isimli televizyon dizisi projesinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle beraber güçlü bir popülerlik elde etmişti. Ünlü oyuncunun ismi şanssızlıklar ile anılmış ve Küçükköse beklenilen etkiyi bir türlü yaratamamıştı. Zemheri, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Rüya gibi dizilerinde rol alan ünlü isim istediği rolü bir türlü bulamıyordu. Her üç proje de kısa ömürlü yapımları olmuş ve Hazal Filiz Küçükköse yaz döneminde gelen dizi tekliflerini de reddetmişti. Bu sebeple ekranlardan uzak kalan ve ortalıklarda görünmeyen Küçükköse son olarak Bir Peri Masalı isimli dizide rol almıştı. 2022-2023 sezonunda Bir Peri Masalı isimli dizi projesinde seyirci karşısında yeniden çıkan ünlü isim bu dizide ise beklenen ilgiyle karşılaşamadı.

Dizinin ekran ömrü toplam 13 bölüm sürdü ve oyuncu Neslihan karakterini canlandırdı. Ancak bir peri masalı isimli dizi projesi artık son oldu ve oyuncu aradığı gibi güzel bir hikayenin gelmesini bekleyeceğini açıkladı. Projeler ile ilgili çok sıkı bir elemede olduğunu ifade eden ünlü isim güçlü karakterler aradığını anlattı. Kendisini etkileyen bir rol olmadığını ifade eden ünlü isim iyi bir senaryo bulamadığını da belirtiyordu.

Üvey Anne isimli dizi ise oyuncunun son tercih oldu ve Hazal Filiz Küçükköse sonunda istediği diziyle anlaşma yaptı.

Editör: Ecehan Acar