Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Ekranların en popüler kadın oyuncuları arasında gösterilen Hande Erçel hem işbirliği yaptığı markaların toplantıları için çeşitli etkinliklerde boy gösteriyor. Hem de yeni dizisi olan iki yabancı seni dizi için sette çalışmalarına devam ediyor. Başarılı oyuncu Hande Erçel kış sezonunda yayınlanacağı düşünülen ve kısa bir süre önce çekimlerine start verilen iki Yabancı isimli dizi projesinde eski partneri olan Burak Deniz ile birlikte rol alacak. İki ünlü oyuncu tekrardan aynı projede yer alma fırsatı buldu ve bu gelişme ile hayranlarının dikkatini çekti.

Ünlü oyuncu Aşk Laftan Anlamaz isimli dizi projesi sonrasında tekrardan bir araya gelerek hayranlarını mutlu eden bir gelişmeye imza attı. Hayranlarının çok merak ettiği setteki ortam ile ilgili de bilgiler paylaşan ünlü oyuncu Hande Erçel dikkatleri üzerine çekti. İki Yabancı isimli dizi projesinin çekimlerinin az kaldığını ve biteceğini belirten ünlü oyuncu çekimlerin bitmesi sonrasında tatile çıkacaklarını ve ardından yeniden devam edeceklerini belirtti.

Dizi çekimlerine başladıklarını anlatan ünlü oyuncu Hande Erçel bazı bölümlerin çekildiğini ve bir süre ara verilmesi ardından tatil yapacaklarını söyledi. İki yabancı isimli yeni dizi projesi hakkında elde edilen bilgiye göre projenin ilk 3 bölümünün çekimlerinin kısa süre içerisinde tamamlanacağı düşünülüyor. Çok merak edilen İki Yabancı dizisi özellikle Burak Deniz ve Hande Erçel gibi 2 çok başarılı ismin başrolde bulunması sebebiyle dikkat çekti. Söz konusu dizinin başrol oyuncularının enerjileri ve uyumu seyirci kitlesinin en çok merak ettiği konular arasında yer aldı.

Hande Erçel partneri Burak Deniz hakkında konuştu ve oyuncunun kendisi için çok özel birisi olduğunu söyledi. Burak Deniz ile birlikte oynamaktan çok mutlu olduğunu açıklayan Hande Erçel, zaten daha önce de beraber olduklarını ve partnerini çok sevdiğini anlattı.